ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστό το Αρτεμίσιο λόγω... άσκησης

Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου 2014, 22:01 / Ανανεώθηκε 2 Νοεμβρίου 2014, 16:32
Κλειστό το Αρτεμίσιο λόγω... άσκησης
Facebook Twitter Whatsapp

Κλειστό θα παραμείνει για αρκετές ώρες σημαντικό τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα από τις 9 το βράδυ της Τρίτης έως και τις 6 το πρωί της Τετάρτης λόγω άσκησης ετοιμότητας στη σήραγγα Αρτεμισίου.

 
 

Κλειστό θα παραμείνει για αρκετές ώρες σημαντικό τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΚόρινθοςΤρίπολη Καλαμάτα από τις 9 το βράδυ της Τρίτης έως και τις 6 το πρωί της Τετάρτης λόγω άσκησης ετοιμότητας στη σήραγγα Αρτεμισίου.

Ειδικότερα σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας κατά το παραπάνω διάστημα και λόγω της άσκησης, θα διακοπεί η κυκλοφορία από τον ανισόπεδο κόμβο Στέρνας μέχρι και τον ανισόπεδο κόμβο Τρίπολης (Βόρεια) και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην παλιά Εθνική Οδό Τρίπολης – Αργους.

Για τις ανάγκες της εκτροπής μάλιστα απαιτούνται ρυθμίσεις κυκλοφορίας στους εξής Ανισόπεδους κόμβους:

α. Στέρνας (απαγόρευση εισόδου και αποκλεισμός του κυρίως ρεύματος στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα και εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλαιά Εθνική Οδό).

β. Βόρειας Τρίπολης (Απαγόρευση εισόδου και αποκλεισμός του κυρίως ρεύματος στην κατεύθυνση προς Αθήνα και εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική Οδό).

γ. Νεστάνης (απαγόρευση εισόδου και στις δύο κατευθύνσεις)

δ. Νεοχωρίου (απαγόρευση εισόδου και στις δύο κατευθύνσεις).

Να σημειωθεί πάντως ότι εφόσον οι άσκηση ολοκληρωθεί πριν τις 6 το πρωί η κυκλοφορία του αυτοκινητοδρόμου θα αποκατασταθεί αντίστοιχα νωρίτερα.Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/astynomika/item/47450-aftokinitodromos-askisi

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr