ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερα λάθη που κάνεις με τη μάσκαρά σου

Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου 2014, 01:01 / Ανανεώθηκε 6 Νοεμβρίου 2014, 17:06
Τέσσερα λάθη που κάνεις με τη μάσκαρά σου
Facebook Twitter Whatsapp

Η μάσκαρα είναι μία από τις καλύτερες beauty επενδύσεις στον κόσμο και ο ευκολότερος τρόπος για να δείχνεις φρέσκια και ξύπνια με μία κίνηση.

Η μάσκαρα είναι μία από τις καλύτερες beauty επενδύσεις στον κόσμο και ο ευκολότερος τρόπος για να δείχνεις φρέσκια και ξύπνια με μία κίνηση. Από την άλλη μεριά, όμως, μπορείς να κάνεις αρκετά λάθη φορώντας την μάσκαρά σου. Δες ποια είναι τα βασικά λάθη που συηθίζεις να κάνεις χωρίς να το καταλαβαίνεις..

1. Βάζεις τη μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες σου πριν από τις κάτω

Όταν βάζεις πρώτα μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες σου μπορεί στην προσπάθειά σου να βάλεις μάσκαρα και στις κάτω βλεφαρίδες σου να μουτζουρωθείς. Ξεκίνα, λοιπόν, από τις κάτω και έπειτα πέρνα στις πάνω βλεφαρίδες σου. 

2. Σγουραίνεις τις βλεφαρίδες σου αφού βάλεις μάσκαρα

Πρέπει πάντα να χρησιμοποιείς το εργαλείο για να “σγουραίνεις” τις βλεφαρίδες σου σε καθαρές βλεφαρίδες. Διαφορετικά μπορεί να ρισκάρεις να σου φύγουν βλεφαρίδες στην προσπάθεια να τις σγουρύνεις αφού τις βάψεις. 

3. Βάζεις μάσκαρα μόνο από τη μία μεριά των βλεφαρίδων σου

Αν “σγουρύνεις” τις βλεφαρίδες σου και μετά βάλεις μάσκαρα από την εξωτερική τους μεριά - όπως συνηθίζεις να κάνεις - αμέσως χάνεις την όμορφη κλίση που έχεις δημιουργήσει λόγω του βάρους τους. Καλό είναι να απλώσεις μάσκαρα και στην εσωτερική μεριά των βλεφαρίδων σου για να μοιράσεις το βάρος τους. 

4. Τη μοιράζεσαι με τις φίλες σου

Φυσικά και θέλεις να είσαι καλή φίλη όταν η κολλητή σου σου ζητάει τη μάσκαρα αλλά το να της τη δανείσεις δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Μία τέτοια κίνηση μπορεί σύμφωνα με το faysbook.gr, να οδηγήσει στη μεταφορά μικροβίων από το ένα μάτι στο άλλο και επομένως σε μολύνσεις.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr