ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη Βαρβιτσιώτη στον Παιδικό Σταθμό του Λιμενικού

Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου 2014, 17:51 / Ανανεώθηκε 12 Νοεμβρίου 2014, 17:30
Επίσκεψη Βαρβιτσιώτη στον Παιδικό Σταθμό του Λιμενικού
Facebook Twitter Whatsapp

Επίσκεψη στον Παιδικό Σταθμό του Λιμενικού Σώματος στη Δραπετσώνα πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, όπου και παρέστη στον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό.

Επίσκεψη στον Παιδικό Σταθμό του Λιμενικού Σώματος στη Δραπετσώνα πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, όπου και παρέστη στον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό.

Στην τελετή του αγιασμού παραβρέθηκαν, επίσης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχος, Αθανάσιος Αθανασόπουλος, ο Β΄ Υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Υποναύαρχος, Βασίλειος Σιέττος, αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος, καθώς και η Αντιδήμαρχος του Δήμου Δραπετσώνας, αρμόδια για την κοινωνική μέριμνα του Δήμου, Γιώτα Περδίκη.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, κατά την επίσκεψή του στον Παιδικό Σταθμό, συνομίλησε με το προσωπικό του, καθώς και τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται εκεί. Στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του και να επιβλέψει τη λειτουργία και τις υποδομές του, εκφράζοντας, μάλιστα, την ικανοποίησή του για την άρτιες υπηρεσίες που παρέχονται σήμερα στα παιδιά των στελεχών του Λιμενικού Σώματος.

Ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση απετέλεσε η ιδιαίτερη υποδοχή που επεφύλαξαν τα παιδιά στον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, εκδηλώνοντας τη χαρά τους και παρουσιάζοντας τα «μικρά τους έργα και τις χειροτεχνίες» με την πολύτιμη σύμπραξη των παιδαγωγών τους.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, στο σύντομο χαιρετισμό του, μετά την ολοκλήρωση του Αγιασμού, τόνισε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, καθώς και στο προσωπικό του Παιδικού Σταθμού για την αξιέπαινη προσπάθεια τους να λειτουργήσουν ένα παιδικό σταθμό, που πραγματικά ανακουφίζει τους γονείς των παιδιών.

Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη, αξιοποιώντας την κάθε παροχή που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Ακριβώς, διότι, ειδικά σε μία περίοδο κρίσης, είναι παρά πολύ σημαντική η οποιαδήποτε κοινωνική υπηρεσία. Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε όσα περισσότερα στελέχη μπορούμε και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε.

Για πρώτη φορά, άλλωστε, έχουμε εντάξει το Λιμενικό Σώμα σε τόσα ευρωπαϊκά προγράμματα, ώστε τα χρήματα σήμερα που πήγαιναν σε άλλους σκοπούς, να μπορούν να εξοικονομηθούν για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και άλλες παροχές για το προσωπικό. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί. Ήδη συζητάμε με τη Δημοτική Αρχή της Δραπετσώνας το ενδεχόμενο επέκτασης του Παιδικού Σταθμού σε διπλανό κτίριο, ώστε να καλύψουμε περισσότερες ανάγκες του Προσωπικού του Λιμενικού Σώματος».

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr