ΕΛΛΑΔΑ

Πτήσεις από την Αθήνα αρχίζει η Volotea

Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου 2014, 22:01 / Ανανεώθηκε 13 Νοεμβρίου 2014, 17:07
Πτήσεις από την Αθήνα αρχίζει η Volotea
Facebook Twitter Whatsapp

Την άφιξή της στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, από τον Απρίλιο του 2015, ανακοίνωσε σήμερα η αεροπορική εταιρεία, χαμηλού κόστους Volotea.

Την άφιξή της στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, από τον Απρίλιο του 2015, ανακοίνωσε σήμερα η αεροπορική εταιρεία, χαμηλού κόστους Volotea.

H ισπανική εταιρεία, από τα τέλη του Μαΐου έως και τον Σεπτέμβριο, ξεκινά πτήσεις, από Αθήνα για Σαντορίνη τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Επίσης, από την ερχόμενη θερινή περίοδο, η εταιρεία χαμηλού κόστους θα συνδέει την Αθήνα με το Μπάρι, τη Βενετία, το Παλέρμο, την Πίζα.

Ειδικότερα, τα δρομολόγια θα έχουν ως εξής:

* Βενετία: Έως 3 εβδομαδιαίες πτήσεις από Απρίλιο έως Οκτώβριο (έναρξη 3 Απριλίου)

* Μπάρι: 2 εβδομαδιαίες πτήσεις από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο (έναρξη 1 Ιουνίου)

* Παλέρμο: 2 εβδομαδιαίες πτήσεις από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο (έναρξη 26 Ιουνίου)

* Πίζα/Τοσκάνη: 2 εβδομαδιαίες πτήσεις από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο. (29 Μαΐου)

Κατά την διάρκεια εκδήλωσης που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Carlos Munoz, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο κάποιες από τις πτήσεις αυτές να συνεχιστούν και το χειμώνα ανάλογο με την κίνηση.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 2012 και σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε, έχει μεταφέρει 190.000 επιβάτες.

Η Volothea πραγματοποιεί τσάρτερ πτήσεις σε δέκα ελληνικά αεροδρόμια. Τον Απρίλιο της επόμενης χρονιά σχεδιάζει να ξεκινήσει επίσης πτήσεις στα αεροδρόμια της Ζακύνθου και της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr