ΕΛΛΑΔΑ

Ειδικοί φρουροί: Θα απαντήσουμε με αγωγές για τα αναδρομικά

Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου 2014, 10:47 / Ανανεώθηκε 14 Νοεμβρίου 2014, 10:20
Ειδικοί φρουροί: Θα απαντήσουμε με αγωγές για τα αναδρομικά
Facebook Twitter Whatsapp

Σε ανακοίνωσή της το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής προειδοποιεί με αγωγές κατά της κυβέρνησης για την πλήρη αποκατάσταση των αποδοχών τους.

Σε ανακοίνωσή της το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής προειδοποιεί με αγωγές κατά της κυβέρνησης για την πλήρη αποκατάσταση των αποδοχών τους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο κείμενο- καταπέλτης:

«Η άρνηση από την κυβέρνηση της αποδοχής θεμελιωδών αρχών του Κράτους Δικαίου προβαίνοντας σε αυθαίρετη μερική εφαρμογή των αποφάσεων της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας που αφορούν στις αποδοχές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθιστώντας την Δικαιοσύνη ακατάλληλη να κρίνει και να αποφασίσει, επιβάλλει την εφαρμογή περεταίρω ενεργειών κυρίως στην κατεύθυνση της κατάθεσης αγωγών για την πλήρη αποκατάσταση των αποδοχών μας.

Ήδη το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. προ μικρού χρονικού διαστήματος προς άρση και της παραμικρής αμφισβήτησης και αποτροπής ατομικών επισφαλών ενεργειών, υπό τον κίνδυνο παραγραφής, κατέθεσε ομαδική αίτηση προς το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και  προς την αρμόδια Διεύθυνση Μισθοδοσίας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για όλα τα μέλη μας (χωρίς οικονομική επιβάρυνση ) οπότε και δεν κινδυνεύουμε άμεσα από παραγραφή του δικαιώματος της αγωγής.

Η συνεκτίμηση των πραγματικών νέων οικονομικών δεδομένων που δημιουργεί η υπό ψήφιση τροπολογία- προσθήκη, η πλέον αξιόπιστη και συνάμα οικονομική πρόταση, στον ποιό ώριμο χρόνο και συνθήκες, θα δημιουργήσει την δικαστική διεκδίκηση της οποίας το περιεχόμενο θα σας γνωστοποιήσουμε με νέα μας ανακοίνωση άμεσα.

Οφείλουμε δραττόμενοι της ευκαιρίας να αποδώσουμε εύσημα σε όλους τους Λειτουργούς της Δικαιοσύνης όπως και στις Δικαστικές Ενώσεις, όχι για τις ευνοϊκές υπέρ ημών αποφάσεις τους, αλλά για τον τρόπο που τις υπερασπίζονται αψηφώντας ακόμη και με συνέπειες "τιμωρίας" που προβάλλονται από την εκτελεστική εξουσία σε βάρος τους.

Η υποτίμηση, η υποτέλεια και η χειραγώγηση που επιδιώκεται να τους επιβληθεί συνθλίβεται στην θεσμική αξιοπρέπεια, στη επιστημονική επάρκεια αλλά και στην ψυχική δύναμη των Ελλήνων Δικαστών. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή μας σε κάθε ενέργεια τους, υπενθυμίζοντας ότι αποτελούν το θεμέλιο της Δημοκρατίας μας».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr