ΕΛΛΑΔΑ

«Η κακιά η στιγμή» έφερε το δυστύχημα στην Πάτρα - Τι δείχνουν τα στοιχεία

της Αναστασίας Γαλάνη - Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου 2015, 12:48 / Ανανεώθηκε 22 Σεπτεμβρίου 2015, 19:03
«Η κακιά η στιγμή» έφερε το δυστύχημα στην Πάτρα - Τι δείχνουν τα στοιχεία
Facebook Twitter Whatsapp

«Η κακιά η στιγμή έφερε το δυστύχημα στην Πάτρα» δήλωσε στο newpost, στέλεχος της Αστυνομίας στην Πάτρα για το τραγικό δυστύχημα στην περιοχή με τον θάνατο τριών φοιτητών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Η κακιά η στιγμή έφερε το δυστύχημα στην Πάτρα» δήλωσε στο newpost, στέλεχος της Αστυνομίας στην Πάτρα για το τραγικό δυστύχημα στην περιοχή με τον θάνατο τριών φοιτητών.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία στο σημείο του δυστυχήματος, ενώ το πόρισμα του Λιμεναρχείου Πάτρας που έχει αναλάβει τις έρευνες αναμένεται να δημοσιοποιηθεί εντός της ημέρας, ενώ η νεκροψία έχει ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, οι ενδείξεις δείχνουν ότι δεν ήταν το αλκόολ (αν και φέρονται να εντοπίστηκαν στα όρια) που προκάλεσε το κακό, αλλά η κακιά η ώρα, καθώς οι έξι φοιτητές στριμώχτηκαν στο Atos, για να γυρίσουν όλοι μαζί, αφού έβρεχε, αλλά λόγω της κακοκαιρίας και της μη ορατότητας ο οδηγός δεν υπολόγισε καλά στην αναστροφή που επιχείρησε και έπεσαν στο Μώλο του Αγίου Νικολάου.

Ωστόσο, όλα αυτά μένουν να επιβεβαιώθουν από το επίσημο πόρισμα όπου θα λυθούν όλες οι απορίες. 

Στη φωτογραφία φαίνεται το πάρκινγκ στον Μώλο του Αγίου Νικολάου.

Την ίδια ώρα, το απόγευμα, η Πάτρα θα συνοδεύσει τους τρεις άτυχους φοιτητές στην τελευταία τους κατοικία.  Η κηδεία του Αλέξη Ανδρέα θα γίνει από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης στις 4 το απόγευμα και η κηδεία της φίλης του Ρεγγίνας Ζαπάντη στις 5:30 από τον ίδιο Ιερό Ναό. 

Η κηδεία της Γεωργιάνας Μουραφέτη από την Καλαμάτα θα γίνει αύριο στις 4 στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης. 

Υπενθυμίζεται ότι από το αυτοκίνητο ανασύρθηκαν ζωντανοί οι υπόλοποι τρεις φοιτητές αναμεσά τους και ο οδηγός και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «'Άγιος Ανδρέας».