ΕΛΛΑΔΑ

«Χαμός» με παραβάσεις σε επιχειρήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου 2015, 22:01 / Ανανεώθηκε 28 Σεπτεμβρίου 2015, 22:43
«Χαμός» με παραβάσεις σε επιχειρήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Facebook Twitter Whatsapp

Ελέγχους σε επιχειρήσεις ένδυσης, εστίασης, διασκέδασης και εμπορίας καυσόξυλων πραγματοποίησαν κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας καθώς και της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, κατά τη διάρκεια του διημέρου 25-26 Σεπτεμβρίου

Ελέγχους σε επιχειρήσεις ένδυσης, εστίασης, διασκέδασης και εμπορίας καυσόξυλων πραγματοποίησαν κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας καθώς και της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.

Διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις σε τέσσερις επιχειρήσεις και συγκεκριμένα:

  • Σε εστιατόριο-καφέ-μπαρ, σε περιοχή της Αττικής, βρέθηκαν να είναι ανασφάλιστοι δύο εργαζόμενοι, κατά παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
  • Επίσης, σε βάρος του ημεδαπού ιδιοκτήτη της επιχείρησης εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις και για το λόγο αυτό, συνελήφθη.
  • Σε επιχείρηση κατασκευής και εμπορίας ενδυμάτων, ιδιοκτησίας υπηκόου Μπανγκλαντές, σε περιοχή της Αττικής, βρέθηκαν να είναι ανασφάλιστοι τέσσερις υπήκοοι Μπανγκλαντές, κατά παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
  • Σε κατάστημα εμπορίας καυσόξυλων, ιδιοκτησίας ημεδαπού, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δύο αποδείξεων λιανικής πώλησης και η ανακριβής έκδοση τριών αποδείξεων λιανικής πώλησης, συνολικής αξίας 355 ευρώ, κατά παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.
  • Σε κατάστημα εμπορίας καυσόξυλων, ιδιοκτησίας ημεδαπού, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε η μη έκδοση τριών αποδείξεων λιανικής πώλησης, συνολικής αξίας 350 ευρώ, κατά παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.

Για όλες τις παραπάνω παραβάσεις, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr