ΕΛΛΑΔΑ

Times: Διορία έξι εβδομάδων στην Ελλάδα για επίλυση του προσφυγικού

Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου 2016, 12:50 / Ανανεώθηκε 25 Ιανουαρίου 2016, 12:50
Times: Διορία έξι εβδομάδων στην Ελλάδα για επίλυση του προσφυγικού
Facebook Twitter Whatsapp

Σημερινό δημοσίευμα των Times του Λονδίνου βάζει σε ''καραντίνα'' την Ελλάδα, σε σχέση με την προσφυγική κρίση, κάνοντας λόγο ότι οι εταίροι την απειλούν με... απομόνωση δύο ετών, αν σε έξι εβδομάδες δεν έχει καταφέρει να περιορίσει τις μεταναστευτικές ροές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σημερινό δημοσίευμα των Times του Λονδίνου βάζει σε ''καραντίνα'' την Ελλάδα, σε σχέση με την προσφυγική κρίση, κάνοντας λόγο ότι οι εταίροι την απειλούν με... απομόνωση δύο ετών, αν σε έξι εβδομάδες δεν έχει καταφέρει να περιορίσει τις μεταναστευτικές ροές.

Όπως αναφέρει το άρθρο, στην σημερινή σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ για το ζήτημα Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Σουηδία και Δανία θα δώσουν στην Ελλάδα νέα αυστηρή προειδοποίηση και διορία έξι εβδομάδων για να περιορίσει τις μεταναστευτικές ροές.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα επιβληθεί ιδιότυπη διετής «καραντίνα» στην χώρα μας, καθώς οι Βορειοευρωπαίοι εταίροι εμφανίζονται ενοχλημένες που η Ελλάδα έχει ανοίξει μόνο ένα από τα κέντρα ελέγχου, τα οποία έχει συγχρηματοδοτήσει και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr