ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστική καταγγελία από τον 7χρονο Βαγγέλη στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου 2016, 06:01 / Ανανεώθηκε 28 Ιανουαρίου 2016, 16:06
Συγκλονιστική καταγγελία από τον 7χρονο Βαγγέλη στο «Χαμόγελο του Παιδιού»
Facebook Twitter Whatsapp

Μια συγκλονιστική ιστορία με πρωταγωνιστή τον 7χρονο Βαγγέλη έφερε στη δημοσιότητα το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Μια συγκλονιστική ιστορία με πρωταγωνιστή τον 7χρονο Βαγγέλη έφερε στη δημοσιότητα το «Χαμόγελο του Παιδιού». Ο μικρός κάλεσε στο «Χαμόγελο» από καρτοτηλέφωνο, δήλωσε ότι έχει φύγει από το σπίτι του και χρειάζεται βοήθεια... 

Όπως κατήγγειλε ο Βαγγέλης τόσο ο ίδιος, όσο και η μητέρα του και η γιαγιά του κακοποιούνταν από το νέο σύντροφο της μητέρας του. Μετά τη θαραλλέα πράξη του μικρού αγοριού, μαζί με τη μητέρα του και τα δύο μικρότερα αδελφάκια του μεταφέρθηκαν και φιλοξενούνται σε ασφαλές περιβάλλον, μακριά από τον άνθρωπο που τους κακοποιούσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:

Ο Βαγγέλης 7 ετών, κάλεσε στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056», από καρτοτηλέφωνο πρωινές ώρες και ανέφερε ότι έχει φύγει από το σπίτι του και χρειάζεται βοήθεια.

Του ζητήσαμε να μας πει το λόγο φυγής του από το σπίτι του και που βρίσκεται την ώρα της συνομιλίας μας. Ο Βαγγέλης ανέφερε ότι κακοποιείται σωματικά τόσο ο ίδιος αλλά και η μητέρα του και η μητρική γιαγιά του, από τον νέο σύντροφο της μητέρας του και δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση!

Ενημερώθηκε ο Βαγγέλης για τη διαδικασία που ακολουθεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε περιπτώσεις όπως τη δική του, και στην συνέχεια ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές για να επιληφθούν και να παραλάβουν το παιδί από το σημείο που μας υπέδειξε.

Λίγη ώρα αργότερα ο Βαγγέλης βρισκόταν σε ασφαλές περιβάλλον και στη συνέχεια παραδόθηκε στη ζεστή αγκαλιά της μητέρας του.

Ακολούθως οι δυο τους καθώς και τα δυο μικρότερα σε ηλικία αδέλφια του Βαγγέλη, μεταφέρθηκαν σε προστατευμένο χώρο, ασφαλείς, μακριά από τον νέο σύντροφο της μητέρας του.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr