ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοί είναι οι δύο άνδρες που σκοτώθηκαν από τη συντριβή του ελικοπτέρου στο Σχοινιά

Δημοσίευση 23 Ιουνίου 2017, 15:40 / Ανανεώθηκε 23 Ιουνίου 2017, 17:17
Αυτοί είναι οι δύο άνδρες που σκοτώθηκαν από τη συντριβή του ελικοπτέρου στο Σχοινιά
Facebook Twitter Whatsapp

Οι δύο νεκροί από την πτώση ελικοπτέρου στον Σχοινιά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θλίψη προκαλεί η συντριβή της πτώσης ψεκαστικού ελικοπτέρου στον υγροβιότοπο του Σχοινιά, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο από τους τρεις επιβαίνοντες. 

Στο ελικόπτερο επέβαιναν ο χειριστής του, ο φύλακας του κωπηλατοδρομίου του Σχοινιά και ένας φοιτητής που έκανε την πρακτική του σε υπηρεσία της Περιφέρειας. 

Από τη συντριβή του ελικοπτέρου έχασαν τη ζωή τους ο πιλότος και ο φύλακας του κωπηλατδρομίου. Ο τρίτος επιβάτης νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο.

Ο συνταξιούχος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασε τη ζωή του: 

Ο φύλακας του κωπηλατοδρομίου που έχασε τη ζωή του:

Την ίδια ώρα προκαλεί ανατριχίλα το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, λίγα λεπτά πριν από τη συντριβή του ψεκαστικού ελικοπτέρου.

Ο υπάλληλος της εταιρείας ασφαλείας, που επέβαινε στο ψεκαστικό ελικόπτερο, μετέδιδε live τη μοιραία πτήση μέχρι την τελευταία στιγμή. 

Στο προφίλ του στο Facebook υπάρχει ακόμα το βίντεο από την μετάδοση, που ξεκίνησε στις 09:23 το πρωί και διαρκεί περίπου ενάμιση λεπτό. Αρχικά, φαίνεται ο υδροβιότοπος του Σχοινιά από ψηλά, ενώ όσο προχωρά, το ελικόπτερο φαίνεται να χάνει ύψος και να αυξάνει ταχύτητα, ενώ ακούγεται μόνο ο ήχος από τη μηχανή. 

Ξαφνικά η εικόνα διακόπτεται βίαια, χωρίς και πάλι να ακούγεται κάτι. Φίλοι και γνωστοί του υπαλλήλου που σκοτώθηκε στο δυστύχημα εκφράζουν με σχόλια κάτω από το βίντεο τη θλίψη τους για τον άδικο χαμό του.