ΕΛΛΑΔΑ

Μπαράζ δημοσιευμάτων στα βουλγαρικά ΜΜΕ για την τουριστική Ελλάδα!

Δημοσίευση 24 Ιουνίου 2017, 12:15 / Ανανεώθηκε 24 Ιουνίου 2017, 12:15
Μπαράζ δημοσιευμάτων στα βουλγαρικά ΜΜΕ για την τουριστική Ελλάδα!
Facebook Twitter Whatsapp

Η ραγδαία αύξηση των Βούλγαρων που επισκέπτονται την Ελλάδα κάθε άνοιξη και καλοκαίρι έχει οδηγήσει τα βουλγαρικά ΜΜΕ σε σχεδόν καθημερινή ανάρτηση ειδήσεων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ραγδαία αύξηση των Βούλγαρων που επισκέπτονται την Ελλάδα κάθε άνοιξη και καλοκαίρι έχει οδηγήσει τα βουλγαρικά ΜΜΕ σε σχεδόν καθημερινή ανάρτηση ειδήσεων που έχουν σχέση με το τι θα συναντήσουν οι γείτονες που θα έρθουν στην χώρα μας για διακοπές.

Αυτή η εβδομάδα ξεκίνησε με προειδοποιήσεις των ΜΜΕ της Βουλγαρίας προς τους συμπατριώτες τους να μην ...εισάγουν στην χώρα μας καύσιμα,ποτά κ πολλά τσιγάρα γιατί κινδυνεύουν με βαριά πρόστιμα!

Είχε προηγηθεί ο ολοκληρωτικός έλεγχος του σαββατοκύριακου από έλληνες τελωνειακούς σε όλους τους επιβάτες που περνούσαν θα βουλγαροελληνικά σύνορα καθώς και στα οχήματά τους ο οποίος προβλέπεται ότι θα συνεχισθεί όλο το καλοκαίρι.

Ακολούθησαν δημοσιεύματα για την αύξηση των τιμών σε αλκοολούχα ποτά και ...φραπέ στον δημοφιλή για τους Βούλγαρους προορισμό της παραλίας της Κομοτηνής καθώς και για τα ...παράπονα των ελλήνων καταστηματαρχών της περιοχής για τον κακό καιρό του προηγουμένου διαστήματος που οδήγησε σε μείωση των επισκεπτών ενώ ακολούθησε ενημέρωση για την απαγόρευση του ελευθέρου κάμπιγκ στην Ελλάδα η οποία μάλιστα έγινε από το βουλγαρικό υπουργείο εξωτερικών!

Εννοείται ότι δεν λείπουν τα δημοσιεύματα του στυλ "οι δέκα καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα", "Δέκα ελληνικά νησιά που πρέπει να επισκεφθείτε" κ.λ.π αν και πια αυξάνονται και οι "ψαγμένες" αναρτήσεις για νησιά και προορισμούς της χώρας μας εκτός ...μόδας!