ΕΛΛΑΔΑ

Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Μην πετάξετε τον εμπορικό κόσμο της πόλης στα σκουπίδια

Δημοσίευση 26 Ιουνίου 2017, 17:03 / Ανανεώθηκε 26 Ιουνίου 2017, 17:44
Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Μην πετάξετε τον εμπορικό κόσμο της πόλης στα σκουπίδια
Facebook Twitter Whatsapp

Την αγανάκτησή του για την εικόνα που παρουσιάζει το κέντρο της Αθήνας λόγω των απορριμμάτων που έχουν σχηματίσει «λόφους» εκφράζει με επιστολή του στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την αγανάκτησή του για την εικόνα που παρουσιάζει το κέντρο της Αθήνας λόγω των απορριμμάτων που έχουν σχηματίσει «λόφους», εκφράζει με επιστολή του στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑ χαρακτηρίζει απαράδεκτη την αδράνεια της κεντρικής διοίκησης, να επιτρέπει την εμφάνιση φαινομένων σαν αυτό που αντιμετωπίζουμε σήμερα με τα σκουπίδια και ταυτόχρονα καλεί σε άμεση αντιμετώπιση γιατί οι αντοχές όλων έχουν πλέον εξαντληθεί.

Ολόκληρη η επιστολή

«Αξιότιμε Δήμαρχε,

Μην πετάξετε τον Εμπορικό Κόσμο της πόλης στα σκουπίδια!

Σήμερα που η πρωτεύουσα επιχειρεί να καταστεί ένας ισχυρός τουριστικός προορισμός και μέσα από αυτό να επωφεληθεί όχι μόνον η επιχειρηματική κοινότητα αλλά και το σύνολο της κοινωνίας, είναι απαράδεκτο η αδράνεια της κεντρικής διοίκησης, να επιτρέπει την εμφάνιση φαινομένων σαν αυτό που αντιμετωπίζουμε σήμερα με τα σκουπίδια.

Με σεβασμό στην νομιμότητα και στους εργαζόμενους, αλλά άπαξ και δια παντός, σας καλούμε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα γιατί οι αντοχές όλων έχουν πλέον εξαντληθεί.

Εμείς ως Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, θα είμαστε κοντά σας και θα στηρίξουμε κάθε αποφασιστική ενέργεια που θα προστατεύει την Αθήνα και τους πολίτες της».