ΕΛΛΑΔΑ

Εξαρθρώθηκε σπείρα Αλβανών που διακινούσε ναρκωτικά σε Αττική και νησιά

Δημοσίευση 4 Ιουλίου 2017, 19:07 / Ανανεώθηκε 4 Ιουλίου 2017, 19:15
Εξαρθρώθηκε σπείρα Αλβανών που διακινούσε ναρκωτικά σε Αττική και νησιά
Facebook Twitter Whatsapp

Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας καθώς και σε νησιά, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής

Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας καθώς και σε νησιά, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Κατά την διάρκεια έρευνας που έγινε σε δύο σπίτια στον Πειραιά, τα οποία χρησιμοποιούνταν ως αποθηκευτικοί χώροι της οργάνωσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης. Παράλληλα, όπως διαπιστώθηκε, μέρος της κάνναβης που κατασχέθηκε προοριζόταν για διακίνηση στη Λέσβο.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για αδικήματα που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ των άλλων: ακατέργαστη κάνναβη βάρους 15.810 γραμμαρίων, 38 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 2.040 ευρώ και 80 δολάρια ΗΠΑ, 2 αυτοκίνητα και μία μοτοσυκλέτα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.