ΕΛΛΑΔΑ

Σύγχρονο Γυμναστήριο εγκαινίασε ο Σύλλογος Προσωπικού της Alpha Bank

του Πάνου Ρασσιά - Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου 2017, 22:02 / Ανανεώθηκε 21 Νοεμβρίου 2017, 20:56
Σύγχρονο Γυμναστήριο εγκαινίασε ο Σύλλογος Προσωπικού της Alpha Bank
Facebook Twitter Whatsapp

Το γυμναστήριο λειτουργεί σε έναν χώρο 800 τ.μ., με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και  εξειδικευμένο προσωπικό που θα αποτελείται από γυμναστές αλλά και ιατρικό team (διατροφολόγοι κ.λ.π.), ενώ ο Σύλλογος δίνει τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στα μέλη του και στις οικογένειές τους.

Τα εγκαίνια του πρώτου σύγχρονου Γυμναστηρίου εργαζομένων πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα στο Εμπορικό Κέντρο ATRIUM, ο Σύλλογος Προσωπικού της Alpha Bank. Πρόκειται για ένα όργανο εκπροσώπησης εργαζομένων που έχει υιοθετήσει μια νέα μορφή συνδικαλισμού και συνεχίζει με σταθερό βήμα την πολιτική παροχής σύγχρονων υπηρεσιών στα μέλη του (πολυιατρεία, κάρτα bonus, ομαδικά συμβόλαια υγείας, κάρτα προσφορών κλπ).

Μάλιστα ο Σύλλογος Προσωπικού της Alpha Bank, συγκαταλέγεται πλέον στην οικογένεια των μεγάλων Ευρωπαϊκών συνδικαλιστικών οργανώσεων. Στα εγκαίνια του γυμναστηρίου έδωσαν το παρών ο αντιπρόεδρος της Βουλής και ιατρός Δημήτρης Κρεμαστινος, ο πρόεδρος της Alpha Bank Βασίλης Ράπανος, ο πρώην Διεθνής ποδοσφαιριστής Τραιανος Δελλας που έκοψε και την κορδελα), ο διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Γκαλίτσιος, ο ολυμπιονίκης κολύμβησης, Ηλίας Παχουλάκης και ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου της Αθήνας Χρήστος Τεντόμας.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο πρόεδρος των εργαζομένων Τάσος Γκιάτης, ο Δημήτρης Κρεμαστινος και ο Τραιανος Δελλας. Το γυμναστήριο λειτουργεί σε έναν χώρο 800 τ.μ., με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και  εξειδικευμένο προσωπικό που θα αποτελείται από γυμναστές αλλά και ιατρικό team (διατροφολόγοι κ.λ.π.), ενώ ο Σύλλογος δίνει τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στα μέλη του και στις οικογένειές τους.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr