ΕΛΛΑΔΑ

Ανοιχτά σε αιτήσεις δύο μεταπτυχιακά προγράμματα Δημοσιογραφίας και Νέων Τεχνολογιών

Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου 2018, 21:38 / Ανανεώθηκε 13 Σεπτεμβρίου 2018, 21:38
Ανοιχτά σε αιτήσεις δύο μεταπτυχιακά προγράμματα Δημοσιογραφίας και Νέων Τεχνολογιών
Facebook Twitter Whatsapp

Τα Διεθνή Μεταπτυχιακά Προγράμματα Επικοινωνίας του ECI (αναγνωριση ΔΟΑΤΑΠ) προσφέρονται στην Αθήνα με δύο υποχρεωτικές περιόδους παρακολούθησης στην Βιέννη, σχεδιασμένα για εργαζόμενους, καλούν τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις.

Το πρόγραμμα «Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες» (Quality Journalism and New Technologies, Master of Arts)  εξετάζει θεωρητικά και εφαρμοσμένα τις παραμέτρους που αριστοποιούν το λειτούργημα της Επικοινωνίας / Δημοσιογραφίας με έμφαση στις δυνατότητες  της ψηφιακής τεχνολογίας. (www.qjnt.gr). 

Το πρόγραμμα «Δημιουργία Περιεχομένου και Στρατηγική Επικοινωνίας» (CMCS – Μaster of Arts in Content Marketing and Communication Strategy) δίνει έμφαση στις τεχνολογίες παραγωγής περιεχομένου και την Διαχείριση Ψηφιακών –ή ψηφιοποιημένων- ΜΜΕ (www.cmcs.edu.gr )

Tα ΠΜΣ απευθύνονται σε δίγλωσσους (Ελληνικά – Αγγλικά) πτυχιούχους Ελληνικών Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. και ξένων Πανεπιστημίων/ Κολλεγίων, καθώς και σε στελέχη που έχουν ευρύτερη επαγγελματική εμπειρία από άλλους χώρους με  ενδιαφέρον καριέρας, ή ακαδημαϊκό για τον χώρο της Επικοινωνίας και των Νέων Τεχνολογιών.

Για να συμπεριληφθείτε στους υποψηφίους πρέπει να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

info@cmcs.edu.gr για το ΠΜΣ CMCS, M.A.
info.qjnt@gmail.com για το ΠΜΣ QJNT, M.A.

Το σύνολο των διδάκτρων είναι 9.150 ευρώ, και περιλαμβάνει την διαμονή στις περιόδους της Βιέννης. Τα δίδακτρα μπορούν να καταβληθούν  (υπό όρους – κατόπιν αιτήματος)  τμηματικώς.Το Ινστιτούτο διαχειρίζεται περιορισμένο αριθμό υποτροφιών, για τις οποίες μπορεί να ζητηθεί πρόσθετη τεκμηρίωση ή/και ντοκουμέντα αριστείας.

Οι πρόσοδοι του ECI αξιοποιούνται αποκλειστικώς για τα ΠΜΣ, την βελτίωση των υπηρεσιών και τις εκπαιδευτικές / ερευνητικές πρωτοβουλίες του Ινστιτούτου.

Το ECI είναι Συνέργεια Ευρωπαϊκών Δημοσίων Φορέων. Μεταξύ τους  το κρατικό Αυστριακό Πανεπιστήμιο DUK, το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά», το ΄Ιδρυμα  Προαγωγής Δημοσιογραφίας  Αθαν. Β. Μπότση και το Εργαστήριο Επικοινωνίας και Τεχνολογίας ΜΜΕ του ΕΜΠ.

Τα Μεταπτυχιακά  Προγράμματα  της νέας περιόδου διεξάγονται από τον Δεκέμβριο του 2018 έως τον Οκτώβριο του  2020. Οι επιλεγέντες πρέπει να είναι σε θέση να ταξιδέψουν στην Αυστρία κατ’ ελάχιστον για 2  εβδομάδες, τον Ιούνιο 2019 και τον Ιούνιο 2020.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr