ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΕΔΗΝ: Ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»

Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου 2019, 12:00 / Ανανεώθηκε 17 Ιανουαρίου 2019, 12:09
ΠΟΕΔΗΝ: Ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»
Photo: ΑΡΧΕΙΟΥ
Facebook Twitter Whatsapp

Ο ασθενής συνελήφθη και δικάστηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Σοβαρά βαθιά τραύματα προκάλεσε στην προϊσταμένη του αγγειοχειρουργικού τμήματος του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός ασθενής, ο οποίος την αιφνιδίασε και την επιτέθηκε με μαχαίρι, σύμφωνα με καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ.

Ο ασθενής συνελήφθη και δικάστηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, χειρουργημένος ασθενής στην Αγγειοχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός την περασμένη Παρασκευή 11/1/2019 εξήλθε λαθραία από την κλινική.

Την Δευτέρα 14/1/2019 στις 7πμ ο εν λόγω ασθενής που είχε επιστρέψει στην κλινική, έστησε ενέδρα στην Προϊσταμένη Νοσηλεύτρια του Τμήματος.

Όταν άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ και αντίκρισε την Προϊσταμένη και μια άλλη συνάδελφο, βρίζοντας αναίτια επιτέθηκε στη Προϊσταμένη με μαχαίρι, χωρίς να προηγηθεί κάτι. Το χειρουργείο που υπεβλήθη πήγαινε πολύ καλά.

Ο ασθενής μαχαίρωσε τη Προϊσταμένη στο μηρό προκαλώντας βαθιά τραύματα. Φώναξαν βοήθεια οι παριστάμενοι και δύο αστυνομικοί που φρουρούσαν κρατούμενο σε θάλαμο της κλινικής τον αφόπλισαν και κάλεσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν από τους αστυνομικούς – φρουρούς συνέλαβαν τον Ασθενή και δικάστηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Η νοσηλεύτρια νοσηλεύτηκε δύο ημέρες στο Νοσοκομείο Ερυθρός και είναι καλά στην υγεία της.

Η ΠΟΕΔΗΝ αναρωτιέται «εάν δεν ήταν οι δύο αστυνομικοί θα σκότωνε την Νοσηλεύτρια;» και προσθέτει ότι «προξενεί εντύπωση η στάση του Διοικητή καθώς δεν είπε τίποτα, ούτε επισκέφθηκε τη συνάδελφο στο θάλαμο του Νοσοκομείου που νοσηλευόταν».