ΕΛΛΑΔΑ

Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών για τα επεισόδια: Αυτά που βλέπετε είναι έργο Τόσκα

Δημοσίευση 4 Μαρτίου 2019, 10:00 / Ανανεώθηκε 4 Μαρτίου 2019, 10:28
Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών για τα επεισόδια: Αυτά που βλέπετε είναι έργο Τόσκα
Facebook Twitter Whatsapp

«Η αστυνομία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τους χούλιγκαν, το Ρουβίκωνα και άλλες ομάδες με τις μονάδες που διαθέτει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έργο Τόσκα χαρακτήρισε όλα όσα συνέβησαν το Σαββατοκύριακο με τα επεισόδια στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη ο ΓΓ του Σωματείου των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Μαυροειδάκος καταλόγισε στον κ. Τόσκα ότι «διέλυσε την ομάδα "Δέλτα", μας έκανε "ταξιτζήδες" του Ρουβίκωνα. Αυτά περνάνε στο DNA του αστυνομικού μια άλλη νοοτροπία».

Όπως εξήγησε «η αστυνομία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τους χούλιγκαν, το Ρουβίκωνα και άλλες ομάδες με τις μονάδες που διαθέτει. Φωνάζουμε εδώ και καιρό για την ομάδα "Δέλτα" γιατί οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ δεν έχουν τέτοια εκπαίδευση και κινδυνεύουν όπως συνέβη πριν από μερικές ημέρες στα Εξάρχεια».

Ο κ. Μαυροειδάκος τόνισε ότι αυτό που χρειάζεται η αστυνομία είναι μια κοινή πολιτική γραμμή που να της δίνει το «πράσινο φως» να προχωρήσει σε επιχειρήσεις. «Για την την αστυνομία είναι πολύ εύκολο αν συμφωνήσουν όλα τα κόμμματα να κάνει προσαγωγές και συλλήψεις για το φαινόμενο αυτό. Δεν υπάρχει η εκάστοτε πολιτική βούληση και η κοινή πολιτική γραμμή» πρόσθεσε ο ΓΓ των Ειδικών Φρουρών.