ΕΛΛΑΔΑ

ΓΣΕΕ: Στελέχη του ΠΑΜΕ με σιδερολοστούς στα χέρια χτυπούσαν αδιακρίτως

Δημοσίευση 4 Απριλίου 2019, 10:00 / Ανανεώθηκε 10 Απριλίου 2019, 17:23
Facebook Twitter Whatsapp

Η ΓΣΕΕ έδωσε βίντεο που απεικονίζει το στέλεχος του ΠΑΜΕ, Σωτήρη Πουλικόγιαννη να τρέχει μέσα στο ξενοδοχείο κραδαίνοντας σιδερολοστό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπό κατάληψη παραμένει ο χώρος του ξενοδοχείου στη Ρόδο όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το συνέδριο της ΓΣΕΕ, μετά τα σοβαρά επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα μεταξύ αντίπαλων συνδικαλιστικών παρατάξεων.

Η Συνομοσπονδία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που απεικονίζει, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, το στέλεχος του ΠΑΜΕ, Σωτήρη Πουλικόγιαννη να τρέχει μέσα στο ξενοδοχείο κραδαίνοντας σιδερολοστό. 

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ αναφέρει: «Επειδή η βρώμικη προπαγάνδα των τραμπούκων του Π.Α.ΜΕ οργιάζει και πάλι, έχοντας το θράσος να ειρωνεύονται ακόμα και τα νοσηλευόμενα στο Νοσοκομείο μέλη της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, επάνω στα οποία βιαιοπράγησαν, δίνουμε στη δημοσιότητα βίντεο με το στέλεχός τους Σωτήρη Πουλικόγιαννη να τρέχει μέσα στο ξενοδοχείο κραδαίνοντας σιδερολοστούς στα χέρια. Τον Πουλικόγιαννη αφόπλισαν τελικά σύνεδροι της ΓΣΕΕ, αφού πρώτα είχε τραυματιστεί από το σιδερολοστό του σύνεδρος Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου».