ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: «Δεν μπορώ να είμαι πατέρας και μητέρα» έγραφε ο παιδοκτόνος στο σημείωμα που άφησε

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 8 Απριλίου 2019, 13:00 / Ανανεώθηκε 8 Απριλίου 2019, 21:21
Τραγωδία στο Χαλάνδρι: «Δεν μπορώ να είμαι πατέρας και μητέρα» έγραφε ο παιδοκτόνος στο σημείωμα που άφησε
Facebook Twitter Whatsapp

Επεσήμανε ότι είχε ψυχολογικά και στο παρελθόν είχε βίαιες αντιδράσεις και κατά άλλων μελών της οικογενείας του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν να δολοφονήσει τον 4χρονο γιο του και να αυτοκτονήσει φέρεται να είχε αφήσει ο 27χρονος αυτόχειρας.

«Δεν μπορώ να είμαι άλλο και πατέρας και μάνα», έγραψε μεταξύ άλλων στο ιδιόχειρο σημείωμά του ο 27χρονος παιδοκτόνος και αυτόχειρας του Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, στο σημείωμα που βρέθηκε στην κατοχή της 21χρονης μητέρας του παιδιού, ο 27χρονος επιχειρεί να αιτιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του και τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή. Επεσήμανε ότι είχε ψυχολογικά και στο παρελθόν είχε βίαιες αντιδράσεις και κατά άλλων μελών της οικογενείας του.

Επίσης ανέφερε ότι μετά την εγκατάλειψη της συζύγου του, έγινε ο ίδιος πατέρας και μητέρα του παιδιού, και κατέληγε με ένα «μεγάλο συγγνώμη».

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος πυροβόλησε το 4χρονο αγοράκι του με κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα, πάνω στο κρεβάτι του και ύστερα έδωσε τέλος στην ζωή του με το ίδιο όπλο, ακριβώς δίπλα του. Χθες το πρωί η σύζυγός του και μητέρα του παιδιού, επειδή δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο, πήγε στο σπίτι μαζί με την αδελφή της και όταν άνοιξε με τα κλειδιά της, βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.