ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε σορός γυναίκας σε σπηλιά στα Χανιά - Υποψίες ότι ανήκει στην αγνοούμενη βιολόγο

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 9 Ιουλίου 2019, 10:00 / Ανανεώθηκε 9 Ιουλίου 2019, 16:27
Βρέθηκε σορός γυναίκας σε σπηλιά στα Χανιά - Υποψίες ότι ανήκει στην αγνοούμενη βιολόγο
Facebook Twitter Whatsapp

Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου της γυναίκας 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θρίλερ επικρατεί στα Χανιά της Κρήτης, ύστερα από τον εντοπισμό σορού σε σπηλιά στον Πλατανιά. Η σορός ενδέχεται να ανήκει στην 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο Eaton Suzanne που αγνοείται από την Πέμπτη 4 Ιουλίου, ωστόσο το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει αφού γίνει ταυτοποίηση DNA.

Η σορός βρέθηκε στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά σε απόσταση περίπου 10 χλμ από το σημείο που είχε εξαφανιστεί, στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης όπου παρακολουθούσε διεθνές επιστημονικό συνέδριο, και σε άλλη περιοχή από αυτή που «χτένιζαν» επί ημέρες οι Αρχές.

Στο σημείο βρίσκονται από νωρίς ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, Πυροσβεστική αλλά και η 3η ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο για να συνδράμει στην ανάσυρση του πτώματος, καθώς απ’ ότι φαίνεται το σημείο είναι εξαιρετικά δυσπρόσιτο.

Η εξαφάνιση - θρίλερ της βιολόγουν 

Η βιολόγος, στο Ινστιτούτο Max Planck στη Δρέσδη, παρακολουθούσε επιστημονικό συνέδριο στις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης. Την ημέρα της εξαφάνισής της έφυγε από το Κολυμπάρι, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή είκαζαν ότι η γυναίκα, μπορεί να είχε πάει για πεζοπορία, καθώς στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της δεν βρέθηκαν τα αθλητικά της παπούτσια.

Η κινητοποίηση των αρχών και των εθελοντών ήταν πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Κρήτης.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, άνδρες της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, λιμενικού και εθελοντές χτένιζαν σπιθαμή προς σπιθαμή την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό της 60χρονης, ενώ ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ειδικά μηχανήματα και ελικόπτερα βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή στο σημείο.