ΕΛΛΑΔΑ

Εδώ βρέθηκε η σορός της Αμερικανίδας βιολόγου - Βίντεο από το εσωτερικό του τούνελ

Δημοσίευση 10 Ιουλίου 2019, 12:00 / Ανανεώθηκε 10 Ιουλίου 2019, 12:02
Facebook Twitter Whatsapp

Το τεχνητό τούνελ, στο οποίο εντοπίστηκε η Σουζάν Ίτον, χρησιμοποιούνταν από τους Γερμανούς κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο σαν καταφύγιο και πολυβολείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εικόνες από το δαιδαλώδες τούνελ μέσα στο οποίο βρέθηκε η σορός της άτυχης Αμερικανίδας βιολόγου Σουζάν Ίτον έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Εν τω μεταξύ, μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες θανάτου της 60χρονης, με τη νεκροψία-νεκροτομή να είναι αυτή που θα διαλευκάνει την υπόθεση.

Το εν λόγω τούνελ ήταν καλυμμένο από βλάστηση και σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από τον κοντινότερο αγροτικό δρόμο, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να το εντοπίσει κάποιος που δεν γνωρίζει την ύπαρξη των τούνελ.

Μάλιστα, για να φτάσει κάποιος στην είσοδο της τεχνητής σπηλιάς χρειάζεται να ανέβει κάποιος σε ένα μικρό ύψωμα λίγων μέτρων, για να δει να ξεπροβάλει μπροστά του η είσοδος της σπηλιάς.

Μόλις εισέλθει κάποιος στο εσωτερικό της διαπιστώνει ότι ξεδιπλώνεται μπροστά του ένα σκοτεινό δαιδαλώδες τούνελ, σαν μικρός λαβύρινθος που οι «διάδρομοί» του εκτείνονται σε απόσταση και βάθος.

Η σπηλιά είναι τελείως σκοτεινή. Μόνο ρίχνοντας φως μπορεί κάποιος να δει τις σπηλαιώσεις και τις «διακλαδώσεις» της.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο, τεχνητό, τούνελ, μαζί με άλλα παρόμοια που υπάρχουν στην περιοχή, χρησιμοποιούνταν από τους Γερμανούς κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο σαν καταφύγια και πολυβολεία.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Η νεκροψία - νεκροτομή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις επόμενες μέρες, σε συνδυασμό με τις εργαστηριακές εξετάσεις από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από την Αθήνα που εξέτασε τον χώρο στον οποίο εντοπίστηκε η σορός, θα ρίξουν περισσότερο φως στις συνθήκες θανάτου της 60χρονης.

Ωστόσο, αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι το πώς η βιολόγος του Ινστιτούτου Max Planck στη Δρέσδη βρέθηκε στη σπηλιά, περίπου 10 χιλιόμετρα από το Κολιμπάρι.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της 60χρονης βιολόγου βρέθηκε μπρούμυτα χωρίς να διακρίνεται το πρόσωπό της. Ωστόσο, από τα ρούχα που φορούσε εκτιμήθηκε ότι ήταν η γυναίκα που είχε εξαφανιστεί την περασμένη Τρίτη από την περιοχή του Κολυμπαρίου στα Χανιά και ειδοποιήθηκαν οι αρχές. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ήταν σκεπασμένη με ένα πανί, ενώ η σπηλιά ήταν κλεισμένη με μια παλέτα, στοιχεία τα οποία, ωστόσο, δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως.

Πηγή βίντεο και φωτό: flashnews.gr