ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική - Ρουμάνος τουρίστας: Έχασα την οικογένειά μου, δεν μπόρεσα να τους σώσω

Δημοσίευση 12 Ιουλίου 2019, 07:00 / Ανανεώθηκε 12 Ιουλίου 2019, 07:28
Χαλκιδική - Ρουμάνος τουρίστας: Έχασα την οικογένειά μου, δεν μπόρεσα να τους σώσω
Facebook Twitter Whatsapp

Όλο το βράδυ έκλαιγε στο νοσοκομείο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο νοσοκομείο Πολυγύρου νοσηλεύεται ο Ρουμάνος τουρίστας που έχασε τη γυναίκα του και το παιδί του στα Νέα Πλάγια, από τη θεομηνία που έπληξε τη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με το GrTimes, η κατάσταση της υγείας του ίδιου είναι καλή ο ίδιος όμως είναι συντετριμμένος. Με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε πώς την ώρα που συνέβαινε η τραγωδία και έχανε την οικογένειά του εκείνος ήταν δίπλα τους, χωρίς όμως να καταφέρει δυστυχώς να τους σώσει.

Απότ ο ίδιο νοσοκομείο, η κ. Ελισάβετ Μαναρίδου περιγράφει τη δική της εμπειρία: «Μένουμε στην Ποτίδαια, άρχισε ένα αεράκι και ο σύζυγος πήγε να δει τα φυτά. Αφού τα τακτοποίησε και επέστρεφε μέσα στο σπίτι, πιάνει ένας δυνατός αέρας. Ο αέρας παρέσυρε τη σιδερένια πόρτα και τον χτύπησε στο γοφό. Φώναξα τους γείτονες να με βοηθήσουν να τον βάλουμε στο σπίτι και να τον φέρουμε στο νοσοκομείο».

Η ίδια για τον Ρουμάνο τουρίστα που έχασε τη γυναίκα του και το παιδί του στα Νέα Πλάγια σημείωσε πως όλο το βράδυ έκλαιγε.

Η κ. Άννα Γεωργιάδου χτύπησε στην πλάτη και η μητέρα της έσπασε το χέρι της. Όπως περιγράφει, ο δυνατός αέρας έριξε την ίδια και τη μητέρα της κάτω. «Δεν ξέρω πως κατάφερα και σηκώθηκα και σήκωσα και τη μητέρα μου. »