ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθηνά Χατζηπέτρου νέα Πρόεδρος του ΔΣ του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων

Δημοσίευση 28 Ιουλίου 2019, 12:00 / Ανανεώθηκε 28 Ιουλίου 2019, 12:10
Η Αθηνά Χατζηπέτρου νέα Πρόεδρος του ΔΣ του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων
Facebook Twitter Whatsapp

Διαβάστε ποια είναι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ημέρα ανακοινώσεων ήταν η Κυριακή αφού πέραν των νέων γενικών γραμματέων της προεδρίας της κυβέρνησης ανακοινώθηκε και η πρόεδρος ΔΣ του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων. 

Τη θέση αυτά αναλαμβάνει η Αθηνά Χατζηπέτρου με εμπειρία 28 ετών στον χώρο της ελεγκτικής και της οικονομικής διαχείρισης.

Ποια είναι η Αθηνά Χατζηπέτρου

Η Αθηνά Χατζηπέτρου, έχει σπουδές στα Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΟΠΑ) με ειδίκευση στην Επιχειρησιακή Έρευνα, ολοκληρώνει νέα ειδίκευση στην Πολιτιστική Διαχείριση (Kent-AUEB) και έχει παρακολουθήσει μετεκπαιδεύσεις στο IMD Business School και στο Emory University.

Έχει συνολική εμπειρία 28 ετών στον χώρο της ελεγκτικής και της οικονομικής διαχείρισης και έχει διατελέσει Οικονομική Διευθύντρια των εταιριών Coca Cola Hellas, Beiersdorf και  του ομίλου Inchcape στην Ελλάδα (όμιλος Toyota) από το 1996 έως το 2011.

Στη συνέχεια διατέλεσε σύμβουλος του UNECE, του RVO και του Υπουργού Ανάπτυξης σε θέματα EIB και EIF. Έχει πολυετή εμπειρία σε έργα αναδιοργάνωσης και εγκατάστασης συστημάτων ERP, στον σχεδιασμό χρηματοδοτικών προγραμμάτων (financial engineering) και έχει συμμετάσχει σε έργα εξαγορών (mergers and buy outs) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Επίσης, διατέλεσε Πρόεδρος του ΔΣ του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων την περίοδο 11/2017 έως 11/2018 , κατά την οποία ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket) σε 11 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr