ΕΛΛΑΔΑ

Δραματικό: Φυλακισμένη στο ίδιο της το σπίτι από το φόβο των ληστών

Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου 2019, 22:00 / Ανανεώθηκε 25 Σεπτεμβρίου 2019, 14:26
Facebook Twitter Whatsapp

Οι ηλικιωμένοι είναι ο εύκολος στόχος των θρασύτατων διαρρηκτών

Κραυγή αγωνίας από ηλικιωμενη Λαμιώτισσα που έχει πέσει θύμα ληστείας και κλοπής πολλές φορές μέσα στο σπίτι της. Την ιστορία της 90χρονης γυναίκας έφερε στο φως το lamiareport.gr.

Η κυρά Μαριώ πλησιάζει στην ηλικία των 90 ετών και ζει το δικό της εφιάλτη μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Μπορεί να το έχει κάνει φρούριο με συναγερμούς, κλειδαριές ασφάλειας και λουκέτα. Κι όμως μέσα στο τελευταίο μήνα την έχουν κλέψει τουλάχιστον τρεις φορές.

Οι ηλικιωμένοι είναι ο εύκολος στόχος των θρασύτατων ληστών και διαρρηκτών που δεν έχουν πρόβλημα ακόμα και μέρα - μεσημέρι να εισβάλουν στα σπίτια και να ληστεύουν τα ανήμπορα γεροντάκια. Οι δράστες συνήθως είναι οι γνωστοί - άγνωστοι ρομά, που το τελευταίο διάστημα έχουν κυριολεκτικά αποθρασυνθεί.

Οι γείτονες ανέφεραν στην ιστοσελίδα, ότι έχουν κυνηγήσει πολλές φορές τους κλέφτες, όπως έγινε και σήμερα το πρωί, όταν μια γυναίκα ρομά ακολούθησε την ηλικιωμενη και της άρπαξε την τσάντα όταν έμπαινε στο σπίτι της.

«Ζούμε φυλακισμένοι μέσα στα ίδια μας τα σπίτια...», λέει η ηλικιωμένη στο LamiaReport, που πολλές φορές τη νύχτα μένει ξάγρυπνη γιατί φοβάται μην έρθουν οι ληστές.