ΕΛΛΑΔΑ

«Αλωνίζουν» οι κλέφτες αυτοκινήτων στην Αθήνα – Σοκαρισμένη πασίγνωστη παρουσιάστρια που έπεσε θύμα της σπείρας (βίντεο)

Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου 2019, 19:00 / Ανανεώθηκε 27 Σεπτεμβρίου 2019, 19:04
Facebook Twitter Whatsapp

Πολυσύχναστες περιοχές γύρω από την Ομόνοια, την πλατεία Βάθη αλλά και του Ψυρρή είναι σημεία όπου οι συμμορίες εντοπίζουν ΙΧ και τα ανοίγουν θρυμματίζοντας τα παράθυρα

Δεκάδες είναι τα κρούσματα κλοπής αυτοκινήτων στο κέντρο της Αθήνας με την σπείρα κλεφτών να «αλωνίζει» σε πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου της Αθήνας. Πρόσφατο θύμα των ληστών ήταν και η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Φραγκάκη.

«Το παράθυρο του αυτοκινήτου μου είχε μία τρύπα σαν να έχει βάλει κάποιος μπουνιά, μου είπαν ότι μάλλον έγινε με μπουζί. Τρύπησαν το παράθυρο για να βάλουν το χέρι τους μέσα και να ξεκλειδώσουν την ασφάλεια της πόρτας», δήλωσε στον Alpha η Μαρία Φραγκάκη.

«Σοκαρίστηκα, το σπάσιμο ήταν άτσαλο. Αμέσως σκέφτηκα αν είχα κάτι μέσα στο όχημα, έκανα πολλές αστραπιαίες σκέψεις, τα σκέφτηκα όλα, ακόμα και αν είναι κάποιος μέσα», τόνισε.

Πολυσύχναστες περιοχές γύρο από την Ομόνοια, την πλατεία Βάθη αλλά και του Ψυρρή είναι σημεία όπου οι συμμορίες εντοπίζουν ΙΧ και τα ανοίγουν θρυμματίζοντας τα παράθυρα.

Την ίδια ώρα πολλοί είναι και οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας που καταγγέλλουν παρόμοια περιστατικά.