ΕΛΛΑΔΑ

Αντιμέτωπος πάλι με τη Δικαιοσύνη ο Αρτέμης Σώρρας

Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου 2019, 22:00 / Ανανεώθηκε 28 Οκτωβρίου 2019, 22:21
Αντιμέτωπος πάλι με τη Δικαιοσύνη ο Αρτέμης Σώρρας
Facebook Twitter Whatsapp

Είναι προφυλακισμένος από τον Ιούνιο του 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο εδώλιο του Τριμελούς εφετείου κακουργημάτων αναμένεται να καθίσει στις 6 Νοεμβρίου ο Αρτέμης Σώρρας προκειμένου να δικαστεί για απάτη κατά του Δημοσίου, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο εθνικός "σωτήρας" Άρτέμης Σώρρας είναι προφυλακισμένος από τον Ιούνιο του 2018 και σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», στο σκαμνί μαζί του θα καθίσουν ακόμα 22 άτομα.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, από το 2012 ως το 2016 παρέστησαν εν γνώσει τους ψευδώς σε μεγάλο αριθμό οφειλετών δημοσίου τραπεζών και ασφαλιστικών οργανισμών, ότι ο Αρτέμης Σώρρας διέθετε αμύθητη περιουσία αναφέροντας ως πηγή προελεύσεως την κληρονομιά 28 μετοχών της Τράπεζας Ανατολής.

Έπαιρναν πέντε ευρώ από κάθε μέλος για την εγγραφή στην Ελλήνων Συνέλευσις, πέντε ευρώ μηνιαία συνδρομή κι από πέντε έως 200 ευρώ για την παραλαβή εξώδικης δήλωσης για διαγραφή των χρεών.

Η ζημιά στο Δημόσιο εκτιμάται πως υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές έφθασαν τις 348.590 ευρώ, ενώ αυτές στο ΙΚΑ ξεπερνούν τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr