ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις συγκεντρώσεις σήμερα στην Αθήνα - ΠΑΜΕ, φοιτητές και αντιρατσιστικές οργανώσεις κλείνουν το κέντρο

Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου 2019, 07:00 / Ανανεώθηκε 31 Οκτωβρίου 2019, 07:49
Τρεις συγκεντρώσεις σήμερα στην Αθήνα - ΠΑΜΕ, φοιτητές και αντιρατσιστικές οργανώσεις κλείνουν το κέντρο
Facebook Twitter Whatsapp

Για το πανεπιστημιακό άσυλο

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν εντός της ημέρας στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η μέρα για όσους κινηθούν στην περιοχή, αλλά και για τους οδηγούς.

Σε διάστημα έξι ωρών θα πραγματοποιηθούν τρεις συγκεντρώσεις, η μία από τους φοιτητές, η άλλη από τα μέλη του ΠΑΜΕ και η τρίτη από αντιρατσιστικές οργανώσεις.

Αρχικά, στις 12:00 θα γίνει η συγκέντρωση φοιτητών στα Προπύλαια, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας στη Βουλή, διαμαρτυρόμενοι για τις αλλαγές στο πανεπιστημιακό άσυλο.

Στις 13:00, θα ακολουθήσει νέα πορεία του ΠΑΜΕ, με προορισμό την Βουλή, όπου θα διαμαρτυρηθούν για το νομοσχέδιο για το άσυλο, το οποίο σήμερα ψηφίζεται στη Βουλή.

Τέλος, στις 18:00, για τον ίδιο λόγο, αντιρατσιστικές οργανώσεις θα συγκεντρωθούν στα Προπύλαια και θα ακολουθήσει νέα πορεία προς τη Βουλή. Οι οργανώσεις που μετέχουν στην πορεία είναι οι: ΚΕΕΡΦΑ-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, Κοινότητα Αφγανών Μεταναστών και Προσφύγων στην Ελλάδα, Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος ‘Η Ενότητα”, Δίκτυο Αφρικανών στην Ελλάδα, Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος.