ΕΛΛΑΔΑ

Αυτό είναι το προϊόν νέας γενιάς που σου εξασφαλίζει κάτι καλύτερο

Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου 2019, 13:00 / Ανανεώθηκε 27 Νοεμβρίου 2019, 13:08
Αυτό είναι το προϊόν νέας γενιάς που σου εξασφαλίζει κάτι καλύτερο
Facebook Twitter Whatsapp

Η χρήση του είναι πανεύκολη καθώς δεν χρειάζεται περιττά εξαρτήματα παρά μόνον τις προγεμισμένες κάψουλες με το υγρό myblu™ και τον φορτιστή του.

Διανύουμε αναμφίβολα την εποχή του ατμού όπου ολοένα και περισσότεροι χρήστες επιλέγουν το άτμισμα αντί του συμβατικού τσιγάρου.
Οι χρήστες προϊόντων νέας γενιάς καλούνται να επιλέξουν μέσα από μια τεράστια γκάμα τη συσκευή που θα καλύψει τις ανάγκες τους. Κάτι που τις περισσότερες φορές μοιάζει με σπαζοκεφαλιά αφού τα μοντέλα που κυκλοφορούν είναι πέραν από πολλά και αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους.

Ωστόσο αυτό που προκύπτει από τα σχετικά στοιχεία αγοράς, είναι πως οι ατμικών προϊόντων επιθυμούν μια κομψή συσκευή, μικρή σε μέγεθος και ταυτόχρονα εύκολη στη χρήση της. Αυτό ακριβώς που προσφέρει η Imperial Tobacco, με το προϊόν νέας γενιάς «myblu™».

Το «myblu™» αποτελεί μία μοντέρνα και πρακτική συσκευή ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς χρήστες αφού ζυγίζει μόλις λίγα γραμμάρια ενώ διατίθεται σε πέντε χρώματα για να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει καλύτερα.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά της είναι η ασφαλής χρήση της με τις προγεμισμένες κάψουλες. Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να τοποθετήσει μία προγεμισμένη κάψουλα στην συσκευή και να απλά να ξεκινήσει το άτμισμα. Οι κάψουλες, διατίθονται σε πέντε γεύσεις φράουλα, blue ice, βανίλια και δύο γεύσεις tobacco ενώ κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 2 κάψουλες τις οποίες μπορείτε να τις βρείτε και σε διαφορετικές περιεκτικότητες νικοτίνης όπως, 0,8% (νικοτίνη χαμηλής έντασης) και 1,6% (νικοτίνη υψηλότερης έντασης). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τις γεύσεις αλλά και την περιεκτικότητα νικοτίνης που σας ταιριάζει καλύτερα!

Σε ό,τι αφορά στη διάρκεια της μπαταρίας της, η Imperial Tobacco σεβόμενη τις απαιτήσεις των πελατών της, δημιούργησε ένα προϊόν νέας γενιάς με στόχο να τους ικανοποιήσει στο έπακρο. Η μπαταρία του «myblu™» για έναν μέσο ατμιστή διαρκεί μία ολόκληρη ημέρα ενώ η φόρτισή της είναι ταχύτατη αφού μέσα σε μόλις 30 λεπτά η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση. Η λειτουργία της είναι ιδιαίτερα εύχρηστη καθώς προειδοποιεί τον χρήστη για το πότε θα χρειαστεί φόρτιση μέσω ειδικής λυχνίας φωτός που αλλάζει χρώμα ανάλογα με το επίπεδό της.

Την ίδια ώρα δεν έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε για τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές, αφού ο εισπνεόμενος ατμός εξατμίζεται αμέσως.

Αξίζει τέλος, να σημειωθεί ότι η Imperial Tobacco χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία στα προϊόντα της παρέχει μια διαφορετική και ασφαλή εμπειρία ατμίσματος για ενήλικους καπνιστές ή ατμιστές που επιλέγουν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν προϊόντα που περιέχουν νικοτίνη.

Κάνε follow το myblu στους επίσημους λογαριασμούς facebook & instagram