ΕΛΛΑΔΑ

Στο έλεος της κακοκαιρίας τα Χανιά - «Κόπηκε» η διάβαση στον Κερίτη (Βίντεο και φώτο)

Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου 2019, 09:00 / Ανανεώθηκε 25 Νοεμβρίου 2019, 16:24
Facebook Twitter Whatsapp

Η σφοδρή κακοκαιρία "Βικτώρια" δείχνει τα δόντια της και στην Κρήτη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με προβλήματα στην κυκλοφορία στα Χανιά, αλλά χωρίς να έχουν διαπιστωθεί, μέχρι στιγμής, ζημιές συνεχίζεται στα Χανιά το "κύμα" κακοκαιρίας "Βικτώρια", που έχει ξεσπάσει από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Διαπιστωμένη ζημιά υπάρχει στην πρόχειρη διάβαση στον Κερίτη, με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί πλήρως την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο.

Ως γνωστόν, στην πρόσφατη "θεομηνία" (στις αρχές του 2019) στα Χανιά, η ιστορική γέφυρα του Κερίτη είχε καταστραφεί και οι κάτοικοι του Αλικιανού είχαν κατασκευάσει μια πρόχειρη διάβαση για να διευκολύνει τη διέλευση τους από τον Αλικιανό προς τα Χανιά.

Επίσης, η γέφυρα Μπέλεϋ που τοποθετήθηκε σε κοντινή απόσταση είναι και αυτή κλειστή, συνεπώς έχει αποκοπεί πλήρως η κυκλοφορία για τους κατοίκους του Αλικιανού.

Σημειώνεται ότι πραγματοποιείται με πολλά προβλήματα η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο Σκινέ-Φουρνέ λόγω έργων, που έχουν ξεκινήσει προγραμματισμένα τις προηγούμενες ημέρες.

Στο οδικό δίκτυο Σκινέ-Σούγιας δημιουργούνται προβλήματα στην κυκλοφορία λόγω των μικρών κατολισθήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυκλοφορία πραγματοποιείται κανονικά από Πατελάρι, Γαβρανού, Κουφός, Αλικιανός του Δήμου Πλατανιά. Ωστόσο συνιστάται προσοχή στην κυκλοφορία, λόγω κατολισθήσεων.

Eπίσης, οι μαθητές των σχολείων της περιοχής πήγαν κανονικά στο μάθημά τους, καθώς δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα.

Λόγω κατολισθήσεων υπάρχει κυκλοφοριακό πρόβλημα στη Νοτιοδυτική Κίσαμο και συγκεκριμένα σε Πλοκαμιανά και Σφηνάρι. Συνεργεία του Δήμου Κισάμου καθαρίζουν τους δρόμους ώστε να διευκολύνεται η διέλευση των οχημάτων.

Κατά τα άλλα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν έχουν διαπιστωθεί ζημιές από τη σφοδρή κακοκαιρία που συνεχίζεται και κινείται ανατολικά .

Πηγή: flashnews.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr