Η μοναδική κάτοικος του νησιού δεν είχε δώσει σημεία ζωής για τρεις ημέρες
Εικόνες από την επιχείρηση εντοπισμού της μοναδικής κατοίκου της Κινάρου, Ειρήνης Κατσοτούρχη, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Στο υλικό φαίνεται η κυρά Ρηνιώ όταν προσέγγισε στο νησί το Super Puma, που απογειώθηκε από τη Ρόδο.
Μέσα στο ελικόπτερο βρίσκονται στρατιωτικός γιατρός και ομάδα διασωστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα υπήρξε επικοινωνία από το ελληνικό Πεντάγωνο, ενώ μαζί της κατάφερε να επικοινωνήσει και κάτοικος της Σύρου. Υπενθυμίζεται ότι εδώ και τρεις ημέρες είχε χαθεί η επικοινωνία μαζί της, με αποτέλεσμα οι δικοί της άνθρωποι να ανησυχήσουν.
Τελικά, όπως αποδείχθηκε, λόγω της κακοκαιρίας, υπήρχε βλάβη στην τηλεφωνική σύνδεση με αποτέλεσμα να μην μπορούν να την εντοπίσουν.
Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με την καλυτέρευση των καιρικών συνθηκών θα μεταφερθεί εκεί ανάλογο τεχνικό προσωπικό.
Το «ευχαριστώ» της κόρης της
Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» εξέφρασε η κόρη της κυρά Ρηνιώς, με ανάρτησή της στο Facebook, αμέσως μετά τα ευχάριστα νέα για τον εντοπισμό της μητέρας της.
«Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που μοιραστήκαν την αγωνία για την μητέρα μου. Τέλος καλό όλα καλά», έγραψε.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Νέα Δημοσκόπηση: Ηχηρά καμπανάκια στην κυβέρνηση για την ακρίβεια – Τι λένε για τα μέτρα – Δεν πείθουν οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ - Θετικό το ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ
- ΥΠΕΞ κατά Άγκυρας: «Προκαλείτε και παραπληροφορείτε» - Σκληρή απάντηση για τις συνεχείς παραβιάσεις
- Τουρκία: Έξαλλος ο Ερντογάν με την επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ - Όσα είπε στη συνεδρίαση του AKP
- Αν ο Σκουρλέτης ήταν στη θέση του Μητσοτάκη στο Κογκρέσο…
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr