ΕΛΛΑΔΑ

Η στιγμή εντοπισμού της κυρά Ρηνιώς στην Κίναρο - Το «ευχαριστώ» της κόρης της (Βίντεο)

Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου 2020, 07:00 / Ανανεώθηκε 13 Ιανουαρίου 2020, 15:51
Facebook Twitter Whatsapp

Η μοναδική κάτοικος του νησιού δεν είχε δώσει σημεία ζωής για τρεις ημέρες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εικόνες από την επιχείρηση εντοπισμού της μοναδικής κατοίκου της Κινάρου, Ειρήνης Κατσοτούρχη, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Στο υλικό φαίνεται η κυρά Ρηνιώ όταν προσέγγισε στο νησί το Super Puma, που απογειώθηκε από τη Ρόδο.

Μέσα στο ελικόπτερο βρίσκονται στρατιωτικός γιατρός και ομάδα διασωστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα υπήρξε επικοινωνία από το ελληνικό Πεντάγωνο, ενώ μαζί της κατάφερε να επικοινωνήσει και κάτοικος της Σύρου. Υπενθυμίζεται ότι εδώ και τρεις ημέρες είχε χαθεί η επικοινωνία μαζί της, με αποτέλεσμα οι δικοί της άνθρωποι να ανησυχήσουν.

Τελικά, όπως αποδείχθηκε, λόγω της κακοκαιρίας, υπήρχε βλάβη στην τηλεφωνική σύνδεση με αποτέλεσμα να μην μπορούν να την εντοπίσουν.

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με την καλυτέρευση των καιρικών συνθηκών θα μεταφερθεί εκεί ανάλογο τεχνικό προσωπικό.

Το «ευχαριστώ» της κόρης της

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» εξέφρασε η κόρη της κυρά Ρηνιώς, με ανάρτησή της στο Facebook, αμέσως μετά τα ευχάριστα νέα για τον εντοπισμό της μητέρας της.

«Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που μοιραστήκαν την αγωνία για την μητέρα μου. Τέλος καλό όλα καλά», έγραψε.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr