ΕΛΛΑΔΑ

Με δυο όπλα οι εκτελέσεις των ανδρών στη Βάρη- Μπήκαν σαν πελάτες με ακάλυπτα πρόσωπα-Τι ερευνά η αστυνομία

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου 2020, 11:00 / Ανανεώθηκε 24 Ιανουαρίου 2020, 12:02
Με δυο όπλα οι εκτελέσεις των ανδρών στη Βάρη- Μπήκαν σαν πελάτες με ακάλυπτα πρόσωπα-Τι ερευνά η αστυνομία
Facebook Twitter Whatsapp

Οι κάμερες θα δείξουν πώς εκτυλίχθηκε η δολοφονική επίθεση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε συμβόλαιο θανάτου παραπέμπει ο τρόπος που εκτελέστηκαν οι δυο άνδρες μέσα σε ταβέρνα στην Βάρη, καθώς οι δράστες τους πυροβόλησαν στο κεφάλι από απόσταση αναπνοής.

Οι δράστες χρησιμοποίησαν δυο διαφορετικά όπλα, ενώ μπήκαν στο κατάστημα ως πελάτες, έχοντας μόνο καλύψει πρόχειρα  με κασκόλ μέρος των χαρακτηριστικών των προσώπων τους.

Οι κινήσεις τους και οι δολοφονίες των δυο ανδρών, ενός Μαυροβούνιου και ενός Σλοβένου, έχουν καταγραφεί από κάμερες που υπάρχουν στην επιχείρηση κα εξετάζονται καρέ καρέ στελέχη της ασφάλειας.

Τους εκτέλεσαν με δεκάδες σφαίρες

Χαρακτηριστικό της αποφασιστικότητας των εκτελεστών να σκοτώσουν τους δυο άνδρες αποτελεί το γεγονός πως τους πυροβόλησαν στο κεφάλι εξ ΄επαφής. Τα θύματα, έχουν δεχτεί τουλάχιστον 15 σφαίρες ο καθένας από απόσταση αναπνοής.  Στην κατοχή του άνδρα με καταγωγή από το Μαυροβούνιο, βρέθηκε ένα πορτοφόλι με περισσότερα από 700 ευρώ και μια ταυτότητα.

Ο Σλοβένος δεν είχε έγγραφα, ούτε προσωπικά αντικείμενα στην κατοχή του. Ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δυο άνδρες δεν έφεραν όπλα. Τα θύματα συνήθιζαν να επισκέπτονται στην ταβέρνα όπου εκτελέστηκαν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, έτρωγαν  τουλάχιστον δυο φορές κάθε εβδομάδα και έδιναν την εικόνα εύπορων ατόμων.

Η γυναίκα που τραυματίστηκε από εξοστρακισμό σφαίρας, νοσηλεύεται στον «Ασκληπιείο» ενώ σε κατάσταση σοκ είναι η γυναίκα του θύματος από την Σλοβενία και η ανήλικη κόρη του, την οποία επιβλέπουν από την πρώτη στιγμή, δυο παιδοψυχίατροι.

Οι αρχές εκτιμούν πως η δολοφονία των δυο ατόμων σχετίζεται με ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών για ναρκωτικά ή λαθραία τσιγάρα.