ΕΛΛΑΔΑ

Δήμαρχος Διονύσου στο «Εκτός Γραμμής» για τη δολοφονία του προϊσταμένου: «Τον σκότωσε εξ΄επαφής - Είχε εμμονή με τη διαρροή νερού εδώ και έναν χρόνο»

Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου 2020, 11:00 / Ανανεώθηκε 3 Φεβρουαρίου 2020, 15:24
Δήμαρχος Διονύσου στο «Εκτός Γραμμής» για τη δολοφονία του προϊσταμένου: «Τον σκότωσε εξ΄επαφής - Είχε εμμονή με τη διαρροή νερού εδώ και έναν χρόνο»
Facebook Twitter Whatsapp

Καρκινοπαθής στο τελευταίο στάδιο ο δράστης, σύμφωνα με τον δήμαρχο, Ιωάννη Κακαφατέλη.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συντετριμμένος δηλώνει ο δήμαρχος Διονύσου Ιωάννης Κακαφατέλης από την άγρια δολοφονία του 53χρονου Π.Α., προϊσταμένου του τμήματος ύδρευσης, που έπεσε σήμερα το πρωί νεκρός από τα πυρά 77χρονου δημότη.

«Ήμουν καθ’οδόν όταν με ειδοποίησαν. Κάποιος 77χρονος πυροβόλησε και σκότωσε εξ’ επαφής τον προϊστάμενο του τμήματος ύδρευσης. Ήταν οι δυο τους, ήταν ένας συνάδελφός πριν εκεί, του είπε "βγες έξω σε παρακαλώ να πω δυο κουβέντες" και στη συνέχεια ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί», τόνισε μεταξύ άλλων στον Alpha και το «Εκτός Γραμμής», με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα και συνέχισε:

«Αυτός ο άνθρωπος είχε εμμονή με τη διαρροή νερού εδώ και έναν χρόνο. Τον σκότωσε με περίστροφο 38άρι, όπως έμαθα. Ο δράστης είναι καρκινοπαθής και μάλιστα στο τελευταίο στάδιο».

Όπως έγραφε νωρίτερα το Newpost, όλα έγιναν στις 8:45 το πρωί, όταν ο 77χρονος πήγε στο αμαξοστάσιο του δήμου και σκότωσε με τρεις σφαίρες τον 53χρονο.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες ο δράστης είχε επισκεφθεί αρκετές φορές το αμαξοστάσιο του δήμου και παραπονιόταν για διαρροή που είχε στο σπίτι του.

Ο δράστης μετά τους πυροβολισμούς εξαφανίστηκε, ωστόσο στην πορεία συνελήφθη από αστυνομικούς που τον αναζητούσαν στην ευρύτερη περιοχή.

 Το σπίτι του δράστη