ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή ήταν η αιτία θανάτου του Κώστα Βουτσά - Η επίσημη ανακοίνωση του «Αττικόν»

Δημοσίευση 26 Φεβρουαρίου 2020, 08:00 / Ανανεώθηκε 26 Φεβρουαρίου 2020, 08:02
Αυτή ήταν η αιτία θανάτου του Κώστα Βουτσά - Η επίσημη ανακοίνωση του «Αττικόν»
Facebook Twitter Whatsapp

Ο σπουδαίος ηθοποιός πέθανε τα ξημερώματα σε ηλικία 88 ετών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανακοίνωση για τον θάνατο του αγαπημένου Κώστα Βουτσά, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, εξέδωσε το νοσοκομείο "Αττικόν" όπου νοσηλευόταν από τις 7 Φεβρουαρίου. 

Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του το βράδυ της 24ης Φεβρουαρίου «παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια». 

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου, ο οργανισμός του ηθοποιού δεν άντεξε και κατέληξε στις 2:24 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η ανακοίνωση του «Αττικόν» αναφέρει τα εξής:

«Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» στις 7 Φεβρουαρίου 2020 με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, που οδήγησαν σε διασωλήνωση και εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ετέθη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της νεφρικής λειτουργίας. Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε αρχικά αλλά την 24η Φεβρουάριου το βράδυ παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 26/02/2020 στις 02:24».

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις