ΕΛΛΑΔΑ

Δήμαρχος Χίου στο «Εκτός Γραμμής» για Μουτζούρη: «Ήταν μια ατυχέστατη στιγμή – Εμείς που ηγούμεθα έχουμε χρέος να είμαστε προσεκτικοί»

Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου 2020, 12:00 / Ανανεώθηκε 27 Φεβρουαρίου 2020, 12:30
Facebook Twitter Whatsapp

«Ευτυχώς υπάρχει αποκλιμάκωση»

Ο δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, αναφέρθηκε στην προσβλητική χειρονομία του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, αλλά και στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Ευτυχώς υπάρχει αποκλιμάκωση έστω και την ύστατη ώρα. Επικράτησε η λογική και είναι η ώρα επανεξέτασης, διαλόγου και να δούμε πώς θα πορευθούμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κάρμαντζης στον Alpha και το «Εκτός Γραμμής», με τους Τάκη Χατζη και τη Λίδα Μπόλα και αναφέρθηκε στη χειρονομία του περιφερειάρχη Β. Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη:

«Θα τη χαρακτηρίσω ως μια ατυχέστατη στιγμή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όσοι ηγούνται και ηγούμεθα έχουμε χρέος και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί απέναντι στον κόσμο».

Για τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Θα είμαι “παρών”, ήθελα η επίσκεψη στην Αθήνα να είναι για να λύσουμε θέματα όπως του αεροδρομίου, τα λιμάνια, εκείνα που μας πονούν ως ακρίτες. Η συνάντηση όμως έχει να κάνει με την επόμενη μέρα. Από τον διάλογο δεν χάνει κανείς. Εκτιμώ και πιστεύω ότι μετά και από τα γεγονότα και τα παραδείγματα, μπορεί να υπάρξει τρόπος και μέσα από επανασχεδιασμό να δώσουμε λύση στο πρόβλημα, το οποίο δεν είναι τωρινό. Έχει μακροί δρόμο μπροστά του. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και διαλλακτικοί».