ΕΛΛΑΔΑ

«Ντου» του Ρουβίκωνα στο γραφείο του Γιάννη Βρούτση (Βίντεο)

Δημοσίευση 5 Μαρτίου 2020, 15:00 / Ανανεώθηκε 5 Μαρτίου 2020, 15:24
Facebook Twitter Whatsapp

Σε βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, φαίνονται τα μέλη του Ρουβίκωνα να ρίχνουν τρικάκια.

 

Παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση πραγματοποίησε ομάδα μελών του Ρουβίκωνα για το νέο ασφαλιστικό.

Σε κείμενό τους εξηγούν τους λόγους της παρέμβασής τους λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «Το νέο ασφαλιστικό προβλέπει αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης μεσομακροπρόθεσμα κατά 3 χρόνια σε σχέση με σήμερα και αύξηση της τάξης του 20% των ελάχιστων ασφαλιστικών εισφορών που πληρώνει η συντριπτική πλειοψηφία των ασφαλισμένων του ΕΦΚΑ, ενώ δεν πέρασε ούτε χρόνος από τότε που ο ίδιος ο Γ. Βρούτσης δήλωνε ότι όταν η Νέα Δημοκρατία έρθει στην κυβέρνηση θα υπάρξει «γενναία μείωση των ασφαλιστικών εισφορών. Προφανώς, αναφερόταν στην αποσύνδεση του εισοδήματος από τις ασφαλιστικές εισφορές που πληρώνει κάποιος, γεγονός που επιτρέπει σε ανθρώπους με εισοδήματα δεκάδων ή εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ το χρόνο να ασφαλιστούν σε χαμηλότερες κλίμακες, πληρώνοντας τις ίδιες ακριβώς ασφαλιστικές εισφορές που πληρώνει κάποιος με εισοδήματα λίγων χιλιάδων ευρώ.»

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr