ΕΛΛΑΔΑ

Κάλεσμα της ΝΔ στα μέλη της για εθελοντισμό στο «Βοήθεια στο σπίτι»

Δημοσίευση 24 Μαρτίου 2020, 11:00 / Ανανεώθηκε 24 Μαρτίου 2020, 11:04
Κάλεσμα της ΝΔ στα μέλη της για εθελοντισμό στο «Βοήθεια στο σπίτι»
Facebook Twitter Whatsapp

Η ΝΔ καλεί τα μέλη του κόμματος και της ΟΝΝΕΔ να συνδράμουν εθελοντικά στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι».

 

Σε ειδική σελίδα της, η Νέα Δημοκρατία καλεί τα μέλη της και τα μέλη της ΟΝΝΕΔ να συνδράμουν εθελοντικά στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», σε κάθε δήμο της χώρας, με στόχο την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών κοινωνικής φροντίδας των ευάλωτων συμπολιτών μας.

Όπως αναφέρει η ΝΔ, «αυτήν την κρίσιμη στιγμή οφείλουμε να δείξουμε υπευθυνότητα αλλά και αλληλεγγύη στους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας, τους ηλικιωμένους και τους ασθενείς με χρόνια νοσήματα οι οποίοι απειλούνται περισσότερο. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών και μένουμε στο σπίτι ώστε να περιορίσουμε τη διασπορά του ιού. Δηλώνουμε τη διάθεσή μας να προσφέρουμε με συντεταγμένο τρόπο σε ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο πρόγραμμα του υπουργείου Εσωτερικών και των φορέων της Αυτοδιοίκησης όπως το "Βοήθεια στο σπίτι"». 

Οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν τα στοιχεία τους και τον Δήμο όπου κατοικούν στον σύνδεσμο: https://nd.gr/noiazomaste-gia-toys-pio-eyalotoys-synanthropoys-mas.

Κάθε Παρασκευή και για όσο διαρκέσει η κρίση, τα στοιχεία των εθελοντών θα προωθούνται στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος η οποία στη συνέχεια θα τα διανέμει στους Δήμους της χώρας. Η τελική επικοινωνία με τους εθελοντές θα γίνεται από τους κατά τόπους υπεύθυνους του προγράμματος "Βοήθεια στο σπίτι".

«Ας βοηθήσουμε όλοι ώστε αυτή η κρίση να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται», τονίζει η ΝΔ.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Γιώργος Στεργίου, σε δήλωσή του τονίζει ότι «στην πολύ κρίσιμη κατάσταση που βιώνουμε, "Μένουμε σπίτι" γιατί είναι ο μόνος τρόπος να περιορίσουμε τη διασπορά του ιού. Δεν παύουμε, όμως, να νοιαζόμαστε για τους ευάλωτους συνανθρώπους μας. Οφείλουμε να τους παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια με συντεταγμένο πάντα τρόπο. Σε συνεργασία, λοιπόν, με την ΚΕΔΕ και τον πρόεδρό της, Δημήτρη Παπαστεργίου, τα μέλη του κόμματος και της νεολαίας συμμετέχουν στην πρωτοβουλία μας και υποστηρίζουν εθελοντικά το επιτυχημένο πρόγραμμα των δήμων "Βοήθεια στο Σπίτι". Είμαστε δίπλα στους ευπαθείς συμπολίτες μας. Όλοι μαζί με τη δύναμη της ανθρωπιάς θα ξεπεράσουμε και αυτήν τη δυσκολία».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr