ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Έκλεισαν δύο κέντρα υγείας στη Λέσβο - Υπό διερεύνηση νέο ύποπτο κρούσμα

Δημοσίευση 29 Μαρτίου 2020, 11:00 / Ανανεώθηκε 29 Μαρτίου 2020, 11:58
Κορωνοϊός: Έκλεισαν δύο κέντρα υγείας στη Λέσβο - Υπό διερεύνηση νέο ύποπτο κρούσμα
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Η 76χρονη γυναίκα που είναι το τέταρτο κρούσμα της νόσου στη Λέσβο οδήγησε στην απόφαση για προσωρινό κλείσιμο δύο κέντρων υγείας αφού σε αυτά εργαζόταν η κόρη της

Με απόφαση της ΔΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων, έκλεισαν από χθες το βράδυ, προκειμένου να απολυμανθούν , τα Κέντρα Υγείας Πολυχνίτου και Καλλονής Λέσβου. Σε αυτά προσέφερε τις υπηρεσίες της, ως μέλος του νοσηλευτικού προσωπικού, η κόρη 76χρονης γυναίκας που νοσηλεύεται  από την περασμένη Πέμπτη στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, και χθες το απόγευμα αποδείχθηκε ότι πάσχει από κορωνοϊό COVID 19. Ας σημειωθεί ότι η κόρη της 76χρονης βρίσκεται απομονωμένη στο σπίτι της με συμπτώματα ύποπτα για κορωνοϊό και έχει ληφθεί δείγμα , ώστε να διαπιστωθεί αν είναι θετική ή όχι.

Η 76χρονη γυναίκα είναι το τέταρτο κρούσμα της νόσου στη Λέσβο. Η πρώτη ταξιδιώτης στους Αγίους Τόπους, στις αρχές του Μαρτίου, είναι απόλυτα καλά στην υγεία της και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Μυτιλήνης. Τέλος, ένα ζευγάρι ταξιδιωτών στην Ταϊλάνδη, είναι επίσης καλά στην υγεία τους. Η σύζυγος νοσηλεύεται εδώ και οκτώ μέρες στο νοσοκομείο, ενώ ο σύζυγός της είναι σε απομόνωση στο σπίτι του.