ΕΛΛΑΔΑ

Τσιόδρας: Πόσο πρέπει να περπατάμε την ημέρα – Σημαντική η άσκηση

Δημοσίευση 11 Απριλίου 2020, 18:00 / Ανανεώθηκε 11 Απριλίου 2020, 18:43
Τσιόδρας: Πόσο πρέπει να περπατάμε την ημέρα – Σημαντική η άσκηση
Facebook Twitter Whatsapp

«Το μήνυμα μένουμε στο σπίτι δεν αλλάζει. Ένας καλός χρόνος για περπάτημα είναι τα 30 λεπτά σε ανοικτό χώρο», είπε ο κ. Τσιόδρας. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στην ανάγκη να διατηρήσουμε την σωματική και ψυχική μας υγεία παρά την καραντίνα, στάθηκε ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του ΕΟΔΥ Σωτήρης Τσιόδρας κατά την ενημέρωση των συντακτών.

Όπως είπε, τα μέτρα τις τελευταίες ημέρες λειτουργούν, και αυτή η ελπιδοφόρα πορεία δεν πρέπει να αλλάξει. Τόνισε, μάλιστα, ότι είναι σημαντικό όλοι μας να κρατήσουμε τη σωματική και ψυχική μας υγεία, αλλά με σεβασμό στα όσα πρέπει να εφαρμόζονται.Ο κ. Τσιόδρας επίσης, σημείωσε ότι αφού μένουμε στο σπίτι μπορούμε να ασκούμαστε, να ακούμε μουσική και να παρακολουθούμε online παραστάσεις.

«Άσκηση στο σπίτι, δωρεάν παραστάσεις είναι παρηγοριά αυτή την περίοδο», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Τσιόδρας, τονίζοντας ότι: «Το μήνυμα μένουμε στο σπίτι δεν αλλάζει. Ένας καλός χρόνος για περπάτημα είναι τα 30 λεπτά σε ανοικτό χώρο. Δεν πρέπει να δημιουργούμε συνωστισμό. Κρατάμε τις αποστάσεις στο περπάτημα όπως κάνουμε και στο σούπερ μάρκετ. Προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες».