ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα Χαρδαλιά για τις πλατείες της οργής: Ο κορωνοϊός δεν κάνει ιδεολογικές διακρίσεις

Δημοσίευση 10 Μαΐου 2020, 18:00 / Ανανεώθηκε 10 Μαΐου 2020, 18:40
Μήνυμα Χαρδαλιά για τις πλατείες της οργής: Ο κορωνοϊός δεν κάνει ιδεολογικές διακρίσεις
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Αυστηρό μήνυμα του υφυπουργού σε όσους αψηφούν τις απαγορεύσεις και συνωστίζονται στις πλατείες.

Αυστηρό μήνυμα προς όσους συγκεντρώνονται στις πλατείες, έστειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαραδαλιάς, στον απόηχο των νέων επεισοδίων την Παρασκευή και το Σάββατο στην Κυψέλη.

«Δεν τελειώσαμε με τον κορωνοϊό. Τα στοιχεία είναι καλά γιατί εφαρμόσαμε καλά τα μέτρα. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως θα είναι τα πράγματα σε 10-15 ημέρες. Ό,τι κάνουμε σήμερα θα φανεί σε αυτό το διάστημα. Προφανώς δεν μπορούμε να είμαστε κλεισμένοι, αλλά ό,τι κάνουμε πρέπει να τηρούμε τα μέτρα υγιεινής. Στις πλατείες βλέπουμε προ- κορωνοϊού εικόνες. Δεν κάνει πολιτικές διακρίσεις ο κορωνοϊος, θέλουν να αναγάγουν ένα θέμα δημόσιας υγείας σε θέμα πολιτικής. Ο κορωνοϊός δεν κάνει πολιτικές, ούτε ιδεολογικούς διαχωρισμούς. Προσβάλει το ίδιο, δεξιούς, κεντρώους, αριστερούς», τόνισε.

Στη συνέχεια, ο κ. Χαραδαλιάς επανέλαβε τα μέτρα υγιεινής: «Πλύσιμο χεριών, τήρηση αποστάσεων, χρήση μάσκας». «Τίποτα δεν είναι πλέον το ίδιο. Οι κανόνες υγιεινής παραμένουν το σημαντικότερο στην καθημερινότητά μας. Ετσι θα μείνουμε ασφαλείς», υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση για τον κορωνοϊό. 

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr