ΕΛΛΑΔΑ

Ολυμπία οδός: Από τη Δευτέρα 18/5 "Συνεχίζουμε ασφαλείς" (βίντεο)

Δημοσίευση 16 Μαΐου 2020, 07:00 / Ανανεώθηκε 16 Μαΐου 2020, 07:58
Ολυμπία οδός: Από τη Δευτέρα 18/5 "Συνεχίζουμε ασφαλείς" (βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp

Τα μέτρα ασφάλειας για τις μετακινήσεις από Δευτέρα καταγράφονται στο βίντεο της Ολυμπίας Οδού που τονίζει πως από τη Δευτέρα 18/5 "Συνεχίζουμε ασφαλείς". Δείτε το σχετικό βίντεο για την επιστροφή στην κανονικότητα. 

Η Ολυμπία Οδός, από την πρώτη στιγμή, αντιμετώπισε την υγειονομική κρίση με γνώμονα την προστασία των εργαζομένων και όσων - λίγων, αλλά πολύ σημαντικών ανθρώπων- συνέχιζαν να μετακινούνται από και προς τα νοσοκομεία, τις αγορές για ανεφοδιασμό προϊόντων και άλλες κρίσιμες για αυτή την περίοδο εργασίες. Παράλληλα, στήριξε τον κεντρικό εθνικό σχεδιασμό αντιμετώπισης της κρίσης και βοήθησε όσους το είχαν περισσότερο ανάγκη.

Από τη Δευτέρα 18/5 μπορούμε και πάλι να μετακινούμαστε εκτός του Νομού κατοικίας μας.

Στο βίντεο αυτό, βλέπουμε τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία όλων μας στις εγκαταστάσεις του αυτοκινητόδρομου: Διόδια, Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών, Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών.

Βλέπουμε όμως και τους ανθρώπους της Ολυμπίας Οδού που δεν σταμάτησαν να εργάζονται στα Κέντρα Διαχείρισης Κυκλοφορίας, τα περίπολα και τη βαριά συντήρηση του αυτοκινητόδρομου.

Το επόμενο διάστημα «Επιστρέφουμε, αλλά προσέχουμε».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr