ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στην Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι σε γυναίκα – Νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα

Δημοσίευση 20 Μαΐου 2020, 14:00 / Ανανεώθηκε 20 Μαΐου 2020, 14:04
Φρίκη στην Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι σε γυναίκα – Νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Φρικτή επίθεση δέχθηκε γυναίκα στην Καλλιθέα από άγνωστη που της έριξε βιτριόλι με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σωματός της.

Φρικτή επίθεση δέχθηκε γυναίκα στην Καλλιθέα από άγνωστη που της έριξε βιτριόλι με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο. Ειδικότερα, η 34χρονη δέχτηκε επίθεση, πιθανότατα από γυναίκα που φορούσε μάσκα, το πρωί όταν έφτασε στην εργασία της στην Καλλιθέα στην οδό Θησέως, στην Καλλιθέα. Η νεαρή νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και σε σημεία του σώματός της.

Σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα η επίθεση έγινε πιθανότατα από γυναίκα που φορούσε μάσκα για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η 34χρονη δέχτηκε την επίθεση το πρωί καθώς έφτανε στην εταιρεία που εργάζεται, ενώ η δράστης αφού της έριξε μεγάλη ποσότητα βιτριόλι, εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι συνάδελφοι της νεαρής γυναίκας τη μετάφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η κατάσταση της χαρακτηρίζεται σοβαρή. Έρευνες γίνονται για τον εντοπισμό του δράστη στο πλαίσιο των οποίων ελέγχονται τα βίντεο από τις κάμερες της περιοχής. Να σημειωθεί πως η γυναίκα νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Νοτίων Προαστίων από το πρωί της Τετάρτης.