ΕΛΛΑΔΑ

Κούνεβα στο «Εκτός Γραμμής» γα την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Τώρα ξεκινάει ο Γολγοθάς της κοπέλας. Για 20 μέρες θα καίγεται...

Δημοσίευση 21 Μαΐου 2020, 11:00 / Ανανεώθηκε 21 Μαΐου 2020, 12:50
Κούνεβα στο «Εκτός Γραμμής» γα την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Τώρα ξεκινάει ο Γολγοθάς της κοπέλας. Για 20 μέρες θα καίγεται...
Facebook Twitter Whatsapp

Με αφορμή το περιστατικό της επίθεσης με βιτριόλι σε γυναίκα στην Καλλιθέα, η Κωνσταντίνα Κούνεβα θυμάται: «Ήταν δύσκολο να αντέξω αυτόν τον πόνο. Καίγονταν τα πάντα. Δεν υπάρχει πιο δύσκολος πόνος».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Τώρα ξεκινάει ο Γολγοθάς της. Αυτό το υγρό σε καίει επί 20 μέρες…». Μνήμες από το μακρινό 2008, όταν η ίδια επιστρέφοντας από τη δουλειά της στο σπίτι της δέχτηκε επίθεση από δύο αγνώστους, που την περιέλουσαν με βιτριόλι και την υποχρέωσαν να το καταπιεί, προκαλώντας σοβαρές βλάβες στον οργανισμό της, ξύπνησε στην Κωνσταντίνα Κούνεβα η επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε 34χρονη στην Καλλιθέα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα, η κ. Κούνεβα τόνισε: «Αυτό το υγρό, που είναι ένα σπιτικό χημικό όπλο, καταστρέφει ζωές και σκοτώνει ανθρώπους».

Η ίδια έχει κάνει δεκάδες χειρουργεία και θεραπείες από εκείνο τον Δεκέμβριο, οπότε και άλλαξε η ζωή της: «Κάηκαν οι φωνητικές χορδές, ο οισοφάγος, ο πνεύμονας, το στομάχι… Με την αναπνοή και τις αναθυμιάσεις καταστράφηκαν τα όργανα».

«Τώρα ξεκινάει ο Γολγοθάς της κοπέλας. Αυτό το υγρό σε καίει για 20 μέρες…», υπογραμμίζει και θυμάται: «Ήταν δύσκολο να αντέξω αυτόν τον πόνο. Καίγονταν τα πάντα. Δεν υπάρχει πιο δύσκολος πόνος».