ΕΛΛΑΔΑ

Προειδοποίηση Μόσιαλου για αναζωπύρωση της πανδημίας

Δημοσίευση 26 Μαΐου 2020, 14:00 / Ανανεώθηκε 26 Μαΐου 2020, 14:47
Προειδοποίηση Μόσιαλου για αναζωπύρωση της πανδημίας
Facebook Twitter Whatsapp

Ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για τον κορωνοϊό, με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε στον ρόλο των εκκλησιών για την εξάπλωση της πανδημίας και σε όσους δεν πίστευαν σε όσα λένε οι ειδικοί.

Ανάρτηση με νόημα έκανε στο Facebook ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics και εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για τον κορωνοϊό, Ηλίας Μόσιαλος.

Ο κ. Μόσιαλος, με αφορμή το γεγονός ότι 107 άνθρωποι μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό σε λειτουργίες στη Φρανκφούρτη, αλλά και ότι βρίσκεται στην εντατική ο επικεφαλής της κοινότητας, θέλησε να προειδοποιήσει όλους όσους δεν πίστευαν την επικινδυνότητα του ιού ή συνεχίζουν να μην πιστεύουν.

«Αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν ότι δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει πρόβλημα. Εύχομαι ολόψυχα να ξεπεράσει το πρόβλημα ο επικεφαλής της κοινότητας», έγραψε χαρακτηριστικά πάνω από την ανάρτηση, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Η απάντηση στο ερώτημα πώς μολύνθηκαν 107 και πλέον άτομα σε λειτουργία Βαπτιστών στη Φρανκφούρτη ενώ τηρήθηκαν, όπως αρχικά ισχυρίστηκαν όλα τα μέτρα: κατά τη διάρκεια της λειτουργίας οι πιστοί τραγούδησαν και δεν φορούσαν μάσκες. Στην εντατική ο επικεφαλής της κοινότητας».

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr