ΕΛΛΑΔΑ

Έξαλλος ο δήμαρχος Σύμης στο «Εκτός Γραμμής»: Καταστροφή που μας έβαλαν στους προορισμούς υψηλού κινδύνου - Ακυρώνουν κρατήσεις

Δημοσίευση 27 Μαΐου 2020, 10:00 / Ανανεώθηκε 27 Μαΐου 2020, 11:05
Έξαλλος ο δήμαρχος Σύμης στο «Εκτός Γραμμής»: Καταστροφή που μας έβαλαν στους προορισμούς υψηλού κινδύνου - Ακυρώνουν κρατήσεις
Facebook Twitter Whatsapp

 Ταξιδιωτικά πρακτορεία που συνεργάζονται με το εξωτερικό, προχώρησαν σε ακυρώσεις κρατήσεων, καθώς η Σύμη θεωρείται «προορισμός υψηλού κινδύνου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έξω φρενών εμφανίστηκε ο δήμαρχος Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, εξαιτίας της απόφασης του υπουργείου Τουρισμού να συμπεριλάβει το νησί στη ζώνη υψηλού κινδύνου, στο πλαίσιο του διαχωρισμού της νησιωτικής χώρας, παρά το γεγονός ότι εκεί δεν υπήρξε ούτε ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού.

«Αν είναι δυνατόν αυτά τα νησιά, που δεν είχαν ούτε ένα κρούσμα, να θεωρούνται προορισμοί υψηλού κινδύνου», τόνισε ο κ. Παπακαλοδούκας, μιλώντας στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα.

«Αυτό το διαφημίζουμε; Ποιος θα έρθει να κάνει διακοπές αν του πεις μην πας στα νησιά γιατί είναι υψηλού κινδύνου;», υπογράμμισε ο δήμαρχος και όπως είπε, μετά την ανακοίνωση των ζωνών, ταξιδιωτικά πρακτορεία που συνεργάζονται με το εξωτερικό, προχώρησαν σε ακυρώσεις κρατήσεων.

«Ο κόσμος για να έρθει θέλει διαφήμιση, όχι δυσφήμιση. Καταστροφή αυτό που λένε», επισημαίνει ο δήμαρχος και ζητά από το υπουργείο Τουρισμού «να το πάρει πίσω»!