ΕΛΛΑΔΑ

Δωρεά περιπολικών από τον δήμο Καλλιθέα στην ΕΛ.ΑΣ

Δημοσίευση 29 Μαΐου 2020, 12:00 / Ανανεώθηκε 29 Μαΐου 2020, 12:57
Δωρεά περιπολικών από τον δήμο Καλλιθέα στην ΕΛ.ΑΣ
Facebook Twitter Whatsapp

Ο δήμος Καλλιθέας προσέφερε τρία περιπολικά στην Ελληνική Αστυνομία, παρουσία του υπ. Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη.

Τρία ολοκαίνουρια περιπολικά προσέφερε ο δήμος Καλλιθέας στην Ελληνική Αστυνομία με στόχο της ενίσχυση της αστυνόμευσης και την εμπέδωση ασφάλειας στους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης.

Στην εκδήλωση για την παράδοση των οχημάτων που έκανε ο δήμαρχος. Δημήτρης Καρναβός, παραβρέθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που είναι και δημότης Καλλιθέας.

Όπως μάλιστα δήλωσε ο κύριος Χρυσοχοΐδης, «Εγώ ως δημότης, ως κάτοικος αυτή της πόλης αισθάνομαι πόσο η προσπάθεια της δημοτικής αρχής βελτιώνει τη ζωή μας τη ζωή τω ν παιδιών μας ,με τους αθλητικούς χώρους, το πράσινο. Ελπίζω με τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στο παραλιακό μέτωπο που αλλάξει την όψη της περιοχής, πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε πρόσβαση σε ένα μεγάλο που θα προσφέρει πολλαπλές δράσεις. Αλλά για να υπάρχουν αυτά θα πρέπει να υπάρχει ασφάλεια και εμπέδωση αυτή του αισθήματος ασφάλειας στου πολίτες. Είμαστε εδώ με σχέδιο, με συνεργασία με καθημερινή παρουσία και προχωρούμε στην εξιχνίαση εγκληματικών ομάδων που δρουν στην περιοχή».