ΕΛΛΑΔΑ

Έτσι στήθηκε η ενέδρα θανάτου στη Βούλα: Με δύο σφαίρες στο κεφάλι η εκτέλεση του επιχειρηματία - Μυστήριο η ταυτότητα του

Δημοσίευση 30 Μαΐου 2020, 10:00 / Ανανεώθηκε 30 Μαΐου 2020, 10:21
Έτσι στήθηκε η ενέδρα θανάτου στη Βούλα: Με δύο σφαίρες στο κεφάλι η εκτέλεση του επιχειρηματία - Μυστήριο η ταυτότητα του
Facebook Twitter Whatsapp

Μυστήριο με την ταυτότητα του θύματος στη Βούλα καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν δύο βελγικές ταυτότητες με διαφορετικά στοιχεία. Οι ελληνικές αρχές θα λάβουν δακτυλικά του αποτυπώματα και θα τα στείλουν στις βελγικές αρχές. 

Να ξετυλίξουν το κουβάρι της εν ψυχρώ δολοφονίας άνδρα στη Βούλα που έγινε το βράδυ, στις 21:15, προσπαθούν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση. Το θύμα, Βέλγος πολίτης σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστων δραστών έξω από το σπίτι του.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα ο Βέλγος επιχειρηματίας εμφανιζόταν ως έμπορος τροφίμων και άλλων ειδών.

Πώς στήθηκε η ενέδρα θανάτου

Ο άτυχος άνδρας έπεσε νεκρός από δύο σφαίρες στο κεφάλι ενώ επιχειρούσε να μπει στην πολυκατοικία όπου και διέμενε στην περιοχή της Βούλας. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ εκεί τον περίμεναν δύο άγνωστοι φορώντας κράνη και τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για μαφιόζικη εκτέλεση, ένα συμβόλαιο θανάτου.

Στο σημείο φαίνεται να μην υπάρχουν κάμερες ωστόσο οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ερευνούν τη γύρω περιοχή για τυχόν στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στους εκτελεστές του Βέλγου επιχειρηματία.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι αστυνομικοί ακόμα και τώρα, το πρωί του Σαββάτου συλλέγουν καταθέσεις προκειμένου να έχουν μια πιο πλήρη εικόνα για το έγκλημα. Οι αρχές διερευνούν παράλληλα τον κύκλο επαφών του Βέλγου επιχειρηματία και το εύρος των δραστηριοτήτων του προκειμένου να διαπιστώσουν ποιοι και γιατί τον ήθελαν νεκρό. Για την ώρα φαίνεται πως η μαφιόζικη εκτέλεση έγινε με ένα πιστόλι των εννέα χιλιοστών ενώ οι δράστες πιθανόν να διέφυγαν με μηχανή προς άγνωστη πάντως κατεύθυνση. 

Μυστήριο με την ταυτότητά του

Να σημειωθεί πως πέπλο μυστηρίου καλύπτει την ταυτότητα του θύματος αφού πάνω του εντοπίστηκαν δύο ταυτότητες, αμφότερες βελγικές, με διαφορετικά στοιχεία.

Το αποτέλεσμα είναι οι ελληνικές αρχές να μην είναι σε θέση να γνωρίζουν την ταυτότητα του θύματος. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο αναμένεται να πάρουν δαχτυλικά του αποτυπώματα και να τα στείλουν στις βελγικές αρχές προκειμένου να μάθουν την ταυτότητά του.