ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Καταθέτει η 34χρονη - Θα της δείξουν «καθαρές» φωτογραφίες της δράστριας - Τι είπε ο πρώην σύντροφός της

Δημοσίευση 2 Ιουνίου 2020, 08:00 / Ανανεώθηκε 2 Ιουνίου 2020, 08:31
Επίθεση με βιτριόλι: Καταθέτει η 34χρονη - Θα της δείξουν «καθαρές» φωτογραφίες της δράστριας - Τι είπε ο πρώην σύντροφός της
Facebook Twitter Whatsapp

Νέα κατάθεση αναμένεται να δώσει σήμερα η 34χρονη Ιωάννα στους αστυνομικούς, οι οποίοι θα της δείξουν «καθαρές» φωτογραφίες της δράστριας. Κοντά στη λύση του «γρίφου» οι Αρχές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης που δέχθηκε η 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, καθώς οι Αρχές είναι μία «ανάσα» από τη δράστρια. Μάλιστα, σήμερα η άτυχη κοπέλα αναμένεται να δώσει νέα κατάθεση στους αστυνομικούς, οι οποίοι θα της δείξουν επεξεργασμένες, καθαρές φωτογραφίες, μήπως σε αυτές αναγνωρίσει τη γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι.

Στη σημερινή κατάθεση οι αστυνομικοί αναμένεται να κάνουν συγκεκριμένες ερωτήσεις στο θύμα, βάσει των υπόλοιπων καταθέσεων που έχουν λάβει και των στοιχείων που έχουν συγκεντρώσει.

Παράλληλα, εξαιρετικής σημασίας για τον εντοπισμό της γυναίκας που πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη θα είναι και τα στοιχεία από τη σάρωση των τηλεφώνων που βρίσκονταν στην περιοχή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα αποτελέσματα απο τις σαρώσεις των επικοινωνιών που βγήκαν σε μία απο τις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, είναι στο σταδιο της επεξεργασίας, με τους αναλυτές της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, να ποντάρουν πολλά στα στίγματα, που ενδεχομένως αποκαλύψουν τις κινήσεις της δράστριας.

Τι δήλωσε ο πρώην σύντροφος της 34χρονης

Στο μεταξύ, ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο πρώην αύντροφος της 34χρονης, που ήταν και από τους πρώτους ανθρώπους που κατέθεσαν για την υπόθεση. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, ο ίδιος φέρεται να περιέγραψε στις Αρχές τις καταστάσεις που οδήγησαν στον χωρισμό του από την κοπέλα.

«Με την Ιωάννα χωρίσαμε την Παρασκευή, λίγες ημέρες πριν από την επίθεση. Την Κυριακή πήγα και μάζεψα τα πράγματά μου από το σπίτι της και έκτοκτε δεν ξαναμιλήσαμε» είπε.

«Δεν είχα αντιληφθεί να κινδυνεύει από κάπου ούτε μου είχε εκφράσει κάποιο φόβο της. Περάσαμε την περίοδο της καραντίνας μαζί. Αφορμή για τον χωρισμό μας στάθηκαν κάποια πράγματα που ανακάλυψα όταν μου ζήτησε να της μεταφέρω κάποια αρχεία στον υπολογιστή της» ανέφερε ο πρώην σύντροφος της 34χρονης.

«Διαπίστωσα ότι διατηρεί αρχείο από προηγούμενες σχέσεις της. Από αυτά που ανακάλυψα εκτιμώ ότι μπορεί να έχει κάποια σχέση με την επίθεση πρόσωπο του στενού της περιβάλλοντος» συνέχισε.

Τα δυο λάθη της μαυροφορεμένης με το βιτριόλι

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, δύο είναι τα λάθη, τα οποία φαίνεται να «καίνε» τη γυναίκα με το βιτριόλι. Το πρώτο είναι ότι μίσθωσε ταξί μέσω εφαρμογής ή υπολογιστή και το δεύτερο ότι είχε το κινητό της επάνω της.

Φέρεται να είχε επάνω της το κινητό της, τόσο την ημέρα που έριξε το βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη, όσο και τις δύο προηγούμενες ημέρες που είχε ξαναπάει στη Καλλιθέα για να κατασκοπεύσει το χώρο και πιθανότατα για να κρύψει το βιτριόλι.