ΕΛΛΑΔΑ

«Πνίγηκε» η Λέρος από την κακοκαιρία: Τι είπε ο δήμαρχος στο «Εκτός Γραμμής»

Δημοσίευση 2 Ιουνίου 2020, 11:00 / Ανανεώθηκε 2 Ιουνίου 2020, 12:36
Facebook Twitter Whatsapp

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης θέλει να κηρυχθεί η Λέρος, λόγω των τεράστιων ζημιών που υπέστη από την κακοκαιρία της Δευτέρας.

Τεράστιες ζημιές από την κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα τη Δευτέρα, υπέστη η Λέρος, με τον δήμαρχό της ζητά να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Ο Μιχάλης Κόλλιας, μιλώντας στον Alpha και το «Εκτός Γραμμής», με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα τόνισε: «Είναι μεγάλες οι ζημιές που έχουν προκληθεί στο οδικό δίκτυο, στο αγροτικό δίκτυο, σε καταστήματα και οικίες, σε αγροτικές καλλιέργειες και κτηνοτροφικές μονάδες».

«Εκεί που είχαμε ετοιμαστεί να υποδεχτούμε τον κόσμο, μετά τον κορωνοϊό, ήρθαν οι καταστροφές, οι οποίες είναι μεγάλες και θα χρειαστούν μέρες για να φτιαχτούν. Στα καταστήματα που βρίσκονται πλησίον των παραλιών και οι παραλίες που ήταν έτοιμες να υποδεχτούν λουόμενους, έχουν υποστεί ζημιές. Θα αποκατασταθούν άμεσα, απλά χρειαζόμαστε βοήθεια από την πολιτεία για να γίνουν έγκαιρα», πρόσθεσε και αναφέρθηκε στους πρόσφυγες και τους μετανάστες:

«Περιμένουμε να υπάρξει περαιτέρω αποσυμφόρηση, υπάρχει μια μικρή κίνηση και αυτό είναι θετικό. Αυτό που θέλουμε είναι να μην γίνει το κλειστό κέντρο, γιατί θα είναι μια μόνιμη κατασκευή και θα βρεθούμε μπροστά σε τετελεσμένα γεγονότα».

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις