ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Οι αντιφατικές πληροφορίες που μπερδεύουν τις Αρχές - Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου και η νέα κατάθεση της 34χρονης

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 2 Ιουνίου 2020, 13:00 / Ανανεώθηκε 2 Ιουνίου 2020, 13:30
Επίθεση με βιτριόλι: Οι αντιφατικές πληροφορίες που μπερδεύουν τις Αρχές - Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου και η νέα κατάθεση της 34χρονης
Facebook Twitter Whatsapp

Παρά τις εντατικές έρευνες για την ταυτοποίηση της γυναίκας που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη, οι Αρχές ακόμα δεν έχουν κάποιο αδιάσειστο στοιχείο που θα λύσει το «μυστήριο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μόνο η 34χρονη Ιωάννα και η άρση τηλεφωνικού απορρήτου μπορούν να δώσουν στοιχεία ικανά να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης με το βιτριόλι, καθώς οι μέχρι τώρα έρευνες της ΕΛ.ΑΣ, έχουν «βαλτώσει» λόγω έλλειψης στοιχείων, παρά τις εντατικές έρευνες των στελεχών της ασφάλειας. Εν τω μεταξύ, σήμερα οι αστυνομικοί αναμένεται να επισκεφθούν ξανά το θύμα, προκειμένου να λάβουν νέα κατάθεση και να τις δείξουν «καθαρές» φωτογραφίες της πιθανής δράστριας.

Οι αστυνομικοί αναμένεται στη συνάντηση που θα έχουν με το θύμα της επίθεσης, να της παρουσιάσουν βίντεο και «ανασύρουν» από την μνήμη της, κάποιο δεδομένο που θα τους «ξεκλειδώσει» τον γρίφο και θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Οι αρχές έχουν βάλει σε πρώτο πλάνο των ερευνών, δυο γυναίκες για τις οποίες όμως, εκτός από «θολές» καταγραφές σε βίντεο και φωτογραφίες, δεν έχουν στοιχεία προκειμένου να στοιχειοθετηθεί κατηγορία και ιδιαίτερα μάλιστα, όταν το ίδιο το θύμα στις μέχρι τώρα καταθέσεις της, δεν ανέφερε ούτε ένα χαρακτηριστικό τους.

Εν τω μεταξύ, τα σενάρια περί μεταφοράς ατόμου απο το Παγκράτι στην Καλλιθέα με ταξί, το οποίο μάλιστα «έκλεισε» μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας μοιάζει «αδύνατο», καθώς η δράστιδα με αυτό τον τρόπο θα αποκάλυπτε την ταυτότητα της απο τις πρώτες κιόλας ώρες. Ουσιαστικά η ΕΛ.ΑΣ έχει μόνο αποχρώσες ενδείξεις για την ταυτότητα της δράστιδος, αλλά κανένα χειροπιαστό δεδομένο.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως κανένα απο τα άτομα του προσωπικού και οικογενειακού κύκλου της 34χρονης, δεν έχει καταθέσει πως η γυναίκα είχε «ανοιχτά» μέτωπα και άτομα που θα ήθελαν να της κάνουν κακό, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν πως ενδεχομένως η δράστιδα, δεν είχε αποκαλύψει τις προθέσεις της και ούτε είχε ενημερώσει ή απειλήσει την 34χρονη, προκειμένου να την αιφνιδιάσει, όπως και ακριβώς συνέβη.