ΕΛΛΑΔΑ

«Ξαναχτύπησε» ο Αβρόσιος: Μετά τους αφορισμούς έβγαλε βιβλίο για τον κορωνοϊό - «Δαιμονικό σχέδιο»

Δημοσίευση 2 Ιουνίου 2020, 15:00 / Ανανεώθηκε 2 Ιουνίου 2020, 15:33
«Ξαναχτύπησε» ο Αβρόσιος: Μετά τους αφορισμούς έβγαλε βιβλίο για τον κορωνοϊό - «Δαιμονικό σχέδιο»
Facebook Twitter Whatsapp

Μάλιστα το βιβλίο έχει εξώφυλλο μια φωτογραφία που έγινε viral και δείχνει μια μία ηλικιωμένη που ήταν σκαρφαλωμένη σε κλειστή πόρτα εκκλησίας με τη λεζάντα «παπά, άνοιξε την πόρτα, θέλω να κοινωνήσω!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Αμβρόσιος... ξαναχτυπά με βιβλίο το οποίο έχει τίτλο «Κορωνοϊός: Ένα δαιμονικό σχέδιο για τη διάλυση της κοινωνίας». Το βιβλίο διανέμεται δωρεάν από την Μητρόπολη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας και όλες τις εκκλησίες που υπάγονται στην Μητρόπολη. «Το αντίδοτο είναι τα θαύματα που γίνονται από την πλευρά της Εκκλησίας και του Χριστού», αναφέρει στον πρόλογό του το βιβλίο.

Μάλιστα, ο Αμβρόσιος επέλεξε να βάλει στο εξώφυλλο μία φωτογραφία που είχε γίνει viral κι απεικόνιζε μία ηλικιωμένη που ήταν σκαρφαλωμένη σε κλειστή πόρτα εκκλησίας με τη λεζάντα «παπά, άνοιξε την πόρτα, θέλω να κοινωνήσω!».

Ο ιερωμένος ήταν ιδιαίτερα… δραστήριος εν μέσω κορωνοϊού, απειλώντας όλους όσους υπερασπίζονταν τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς, κυρίως όσους ήταν υπέρ του κλεισίματος των εκκλησιών. Ενδεικτικά, ο Αμβρόσιος είχε διαβάσει αφορισμό για τους Κυριάκο Μητσοτάκη, Νίκη Κεραμέως και Νίκο Χαρδαλιά με την Ιερά Σύνοδο να τον «αδειάζει» και λέει επί της ουσίας πως ο αφορισμός του δεν έχει ισχύ.

Μάλιστα, ο Αμβρόσιος είχε επανέλθει, επιμένοντας στον αφορισμό της υπουργού Παιδείας, αλλά και εξαπολύοντας επίθεση κατά της ιεράς συνόδου.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις